Και επισήμως εκτός Obituary o Frank Watkins

16/09/2010 @ 07:58
O μπασίστας των Obituary, Trevor Perez επιβεβαίωσε της φήμες που τον ήθελαν να έχει φύγει από τους Obituary.

Στις τελευταίες εμφανίσεις του συγκροτήματος, την θέση του μπασίστα κατέχει ο Terry Butler, ο οποίος είναι μέλος και των Six Feet Under. Πολλοί υπέθεσαν ότι η προσθήκη του είναι προσωρινή, πράγμα που τελικά δεν συμβαίνει. Σε συνέντευξη που παρέθεσε ο Perez ρωτήθηκε αν απλά απουσιάζει από την συγκεκριμένη περιοδεία της μπάντας, ή αν η επαγγελματική σχέση των Obituary και του Butler είναι μόνιμη.

H απάντησή του ήταν ότι, στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι μόνιμο, αλλά ο ρόλος του Butler στην μπάντα δεν είναι ρόλος αντικαταστάτη. «Προφανώς το συγκρότημά του Terry είναι οι Six Feet Under, αλλά φτιάχνουμε έτσι το πρόγραμμα μας, ώστε να μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο. Θέλουμε πολύ να παίζει μαζί μας μόνιμα, αλλά καταλαβαίνουμε ότι η αγάπη του είναι οι Six Feet», είπε.

Σε ερώτηση που έγινε τώρα στον Watkins, εκείνος απάντησε ότι όντως δεν είναι πια μέλος των Obituary. Δεν μένει όμως ανενεργός, μιας και λαμβάνει μέρος τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις, όσο και στις ηχογραφήσεις των Gorgoroth, από το 2007.
  • SHARE
  • TWEET