O Dave Grohl αντικαθιστά τον James Hetfield σε ετήσιο φιλανθρωπικό κονσέρτο

Το Acoustic-4-Α-Cure θα λάβει χώρα στο Fillmore του San Francisco, στις 15 Μαΐου

29/03/2017 @ 13:20

Τα τελευταία τρία χρόνια το φιλανθρωπικό κονσέρτο Acoustic-4-Α-Cure έχει εξελιχθεί σε μια από τις πλέον αναμενόμενες συναυλίες της δυτικής ακτής, με τον James Hetfield των Metallica και τον Sammy Hagar να είναι μόνιμα καλεσμένοι, δίνοντας το παρών.

Με τον Hetfield όμως αφοσιωμένο φέτος στην περιοδεία "WorldWired", το κενό στο line up της φιλανθρωπικής βραδιάς που δημιουργήθηκε ήταν σχεδόν δυσαναπλήρωτο.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν όμως από τον Dave Grohl ο οποίος δήλωσε τη συμμετοχή του στην κορυφή του bill πλάι στον Hagar. Επιπρόσθετα ο Bob Weir των Grateful Dead και ο Mick Fleetwood των Fleetwood Mac συμπληρώνουν τα μεγάλα ονόματα του φετινού κονσέρτου.

Το Acoustic-4-Α-Cure είναι ο ετήσιος χρηματοδότης του νοσοκομείου UCSF Benioff Children’s Hospital, με τα έσοδα να διατίθενται στο Παιδιατρικό Αντικαρκινικό Πρόγραμμα του νοσοκομείου.

Εκτός των προαναφερθέντων μεγάλων αστέρων της rock, το φετινό Acoustic-4-Α-Cure θα φιλοξενήσει τη Sarah McLachlan, τον Steve Vai, τον Don Felder, τον Pat Benatar και τον Neil Giraldo.

Το show θα λάβει χώρα στο Fillmore του San Francisco, στις 15 Μαΐου.

  • SHARE
  • TWEET