O Josh Homme τα βάζει με τύπο που ζητά αυτόγραφο

Θεώρησε πως δεν ήταν οπαδός αλλά μεταπωλητής σουβενίρ

11/04/2016 @ 17:40

O Josh Homme εκτός από τις μουσικές του ικανότητες είναι γνωστός και για τον οξύθυμο, σε αρκετές περιπτώσεις, χαρακτήρα του.

Η κάμερα του αμερικανικού TMZ -σε αυτό το βίντεο- τον απεικονίζει να τα βάζει με τύπο που του ζήτησε αυτόγραφο στο Ντιτρόιτ την περασμένη Πέμπτη. Ο Homme έφευγε από after party μετά από συναυλία με τον Iggy Pop στο πλαίσιο της περιοδείας για το "Post Pop Depression".  Ο νεαρός, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τον πλησίασε και του ζήτησε να υπογράψει σε οτιδήποτε.

Ο Homme τον αποκαλεί στο video, "fucking loser", "spoiled motherfucker" και όσα λέει είναι σαχλαμάρες. Ο νεαρός απαντά πως είναι δάσκαλος και ο τραγουδιστής του ζητά να έρθει σπίτι του να διδάξει δωρεάν. Οι ίδιες πηγές που ήταν στο περισταστικό, σύμφωνα με το TMZ, λένε πως ο Homme κατάλαβε πως δεν ήταν οπαδός αλλά ήθελε το αυτόγραφο για να το μεταπωλήσει σε διάφορα site με rock αναμνηστικά και σουβενίρ, όπως συνηθίζεται.

Φεύγοντας του είπε πως έχει υπογράψει τόνους αυτόγραφα και έχει βγάλει ένα σωρό φωτογραφίες με τον οπαδό να του λέει πως πλουτίζει από τα εισιτήρια και το merch των συναυλιών. Αυτό εξόργισε τον ηγέτη των Queens of the stone age, με το αποτέλεσμα που είδατε...

Tην ίδια στιγμή, συντάκτης του consequenceofsound.net γράφει πως ήταν εκεί όταν συνέβη το περιστατικό και κατηγορεί το TMZ πως έκοψαν το οπτικό υλικό. «Αυτός και πολλοί ακόμα τύποι που μεταπωλούν, ήταν έξω και το συζητούσαν. Ο ίδιος που παρενόχλησε τον Homme το είπε. Όταν ο τραγουδιστής είπε πως θα φωτογραφηθεί με όλους, αυτοί έφυγαν, καθώς ήθελαν μόνο την υπογραφή σου».

  • SHARE
  • TWEET