Jason Bonham: «Οι Led Zeppelin ήταν έτοιμοι να αντικαταστήσουν τον Plant»

14/07/2010 @ 08:06
O Jason Bonham, αποκάλυψε πρόσφατα ότι η μπάντα έφτασε «πολύ κοντά» στο να επανασυνδεθεί χωρίς τον Robert Plant.



Ο Bonham, γιος του αυθεντικού drummer των Zeps, John Bonham, είπε ότι τα εναπομείναντα αυθεντικά μέλη, Jimmy Page και John Paul Jones, είχαν δουλέψει σε κάποιο υλικό για έναν χρόνο με την προοπτική να έβγαιναν σε περιοδεία, όμως τελικά η επανένωση ακυρώθηκε.

«Βασικά, νομίζω ότι συμφώνησαν στο να διαφωνήσουν», είπε ο Bonham σε συνέντευξή του. «Μετά από λίγο διάστημα, ήταν απλά καιρός να προχωρήσουμε. Περάσαμε έναν χρόνο συνθέτοντας μουσική. Μου άρεσε πολύ που δούλευα με τον Jimmy και τον John Paul. Ήταν πολύ διασκεδαστικό».

Παρόλο που στα σχέδια της μπάντας ήταν η επιστράτευση ενός αντικαταστάτη τραγουδιστή, ο Bonham απέκλεισε την πιθανή συμμετοχή του frontman των Alter Bridge, Myles Kennedy.

«Κάποιος άλλος είχε εμπλακεί, και αυτό είναι το μόνο που θα πω», προσέθεσε. «Αλλά, όπως είπα, ευχαριστήθηκα πολύ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Δεν μπορώ καν να το περιγράψω, ήταν απλά υπέροχα».

Τα σχόλια του Bonham ήρθαν μετά τις δηλώσεις του μπασίστα John Paul Jones ότι το project «απέτυχε», λίγο πριν σχηματίσει τους Them Crooked Vultures με τον Dave Grohl και τον Josh Homme.
  • SHARE
  • TWEET