Ημερομηνία κυκλοφορίας για τον νέο δίσκο των Apocalyptica

Ανακοινώθηκε το όνομα του παραγωγού

09/10/2014 @ 11:13
Στο Nashville βρίσκονται αυτή την στιγμή οι Apocalyptica, ηχογραφώντας τον νέο τους δίσκο, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Παραγωγός του δίσκου θα είναι ο Nick Raskulinecz, γνωστός από τις συνεργασίες του με συγκροτήματα όπως οι Foo Fighters, οι Deftones και οι Mastodon.

Όσον αφορά την δημιουργική διαδικασία, ο Eicca Toppinen δήλωσε τα εξής:

«Το να έχουμε τον τραγουδιστή μας, Franky Perez, μαζί μας τους τελευταίους μήνες, έκανε την διαφορά. Για πρώτη φορά δεν μας έφτανε ο χρόνος που περνούσαμε στον χώρο που κάνουμε πρόβες στην Φινλανδία. Το να βρισκόμαστε όμως στο Nashville με όλα τα όργανά μας, τον Franky και τον Nick, μας κάνει να νιώθουμε όπως τα παιδιά τα Χριστούγεννα. Η σύνθεση και οι ηχογραφήσεις παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο από ότι περιμέναμε, είμαι όμως σίγουρος ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ των Apocalyptica και ανυπομονούμε να σας το παρουσιάσουμε.»

Οι Apocalyptica πρόκειται να πραγματοποιήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα την ευρωπαϊκή περιοδεία που ακύρωσαν τον περασμένο Απρίλιο, ενώ θα περιοδεύσουν στις Η.Π.Α., ως support στους Sixx:AM, τον ερχόμενο Απρίλιο.

 

  • SHARE
  • TWEET