Η επιστροφή των Ten

27/12/2010 @ 10:54
Πέντε χρόνια μετά την τελευταία του studio δουλειά, "The Twilight Chronicles", το βρετανικό συγκρότημα των Ten, που γνώρισε σχετικά μεγάλη επιτυχία στο χώρο του AOR στα τέλη των '90s και στις αρχές των '00s, έχει έτοιμο πλέον τον ένατο δίσκο του. Το album θα ονομάζεται "Stormwarning" και αναμένεται στα ευρωπαϊκά δισκοπωλεία στις 18 Φεβρουαρίου.

Οι Ten, μπάντα του συνθέτη και τραγουδιστή Gary Hughes, μπορεί να πέρασαν τα τελευταία τρία χρόνια στον πάγο, όμως, σύμφωνα με δηλώσεις τους, το "Stormwarning" σηματοδοτεί την επιστροφή στον «κλασσικό» τους ήχο, όπως αυτός έγινε γνωστός μέσω των "The Name Of The Rose" και "Spellbound".

Πίσω από τα drums του νέου αυτού άλμπουμ βρίσκεται ο περίφημος Mark Zonder (Fates Warning, Warlord), ενώ την παραγωγή και τη μίξη πραγματοποίησε ο Dennis Ward (μέλος των Pink Cream 69 και παραγωγός -μεταξύ άλλων- των Angra, Place Vendome και Sunstorm).

Για το εξώφυλλο του "Stormwarning" επιστρατεύτηκε ο Luis Royo, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το artwork τόσο του "Spellbound", όσο και του "Babylon".

Τέλος, όσον αφορά στο track listing, αυτό πρόκειται να είναι το εξής:

01. "Endless Symphony"
02. "Centre Of My Universe"
03. "Kingdom Come"
04. "Book Of Secrets"
05. "Stormwarning"
06. "Invisible"
07. "Love Song"
08. "The Hourglass And The Landslide"
09. "Destiny"
10. "The Wave"
  • SHARE
  • TWEET