Η επιστροφή του ασώτου Twiggy

05/02/2008 @ 02:40
Ο μπασίαστας Twiggy Ramirez επέστρεψε, ως μόνιμο μέλος του συγκροτήματος του Marilyn Manson. Ο Jeordie White, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είχε εγκαταλείψει τη μπάντα το 2003.

Από τότε δοκίμασε ανεπιτυχώς να προσληφθεί ως δεύτερος κιθαρίστας των Queens Of The Stone Age και ως μπασίστας των Metallica (στιγμιότυπα από την οντισιόν του μπορείτε να δείτε στο dvd "Some Kind Of Monster"). Αφιερώθηκε σε πολλές συνεργασίες, μεταξύ άλλων με τους A Perfect Circle, την Melissa Auf Der Mur (πρώην μέλος των Smashing Pumpkins) και τον Josh Homme (Queens Of The Stone Age). Έγραψε μουσική για την κινηματογραφική μπάντα Steel Dragon, συνεισέφερε στην παραγωγή του άλμπουμ "With Teeth" των Nine Inch Nails, ενώ συμμετείχε ως μπασίστας στην περιοδεία τους το 2007. Έφτιαξε το δικό του σχήμα, Goon Moon, και κυκλοφόρησε το δίσκο "Licker's Last Leg" (2007).

Και πάλι στο πλευρό του Manson, συμμετείχε στις τελευταίες ημερομηνίες της περιοδείας του "Rape Of The World Tour" και συμμετέχει στη δημιουργία του επόμενου άλμπουμ, στο οποίο αναμένονται συνεισφορές από τους Kerry King (Slayer), Smashing Pumpkins και Nick Zinner (Yeah Yeah Yeahs). Μαζί με τον White, επέστρεψαν άλλα δύο άλλα παλιότερα μέλη, οι ντράμερ ChrisVrenna και Ginger Fish.
  • SHARE
  • TWEET