Η αποχώρηση του drummer των Black Label Society στα μέσα της περιοδείας φέρνει φήμες για τους... Evanescence

28/02/2011 @ 11:46
Ο drummer των Black Label Society, Will Hunt, εγκατέλειψε τη μπάντα στα μέσα της τρέχουσας περιοδείας. Προσωρινός αντικαταστάτης του είναι ο πρώην drummer των Type O Negative, Johnny Kelly.

Η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας είναι η εξής: «Ο Will Hand είχε υποχρεώσεις με άλλο project. Έτσι, οι Black Label Society έκλεισαν τον Johnny Kelly για να καλύψει το κενό στο υπόλοιπο της ευρωπαϊκής περιοδείας. Οι Black Label Society είναι ενθουσιασμένοι που έχουν μαζί τους τον Johnny και δε μπορούν να περιμένουν να κατεδαφίσουν το υπόλοιπο της Ευρώπης».

Κάνοντας διάφορους συνειρμούς, ο Will Hunt είναι παράλληλα drummer των Evanescence, κάτι που σημαίνει πως μια πιθανή επανενεργοποίηση της υπερεπιτυχημένης αμερικανικής female-fronted μπάντας θα μπορούσε να είναι ικανός παράγοντας να τον κάνει να εγκαταλείψει -έτσι ξαφνικά- την περιοδεία της μπάντας του Zakk Wylde. Μην ξεχνάμε ότι οι Evanescence δεν έχουν κυκλοφορήσει studio άλμπουμ από το "The Open Door" του 2006 και φημολογείται ότι το 2011 θα υπάρξει νέα δουλειά από τη μπάντα της Amy Lee.
  • SHARE
  • TWEET