Η απάντηση του Scott Ian σχετικά με τις επικείμενες απουσίες του από τους Anthrax το καλοκαίρι

18/03/2011 @ 13:48
Τις προάλλες είχαμε αναρτήσει την είδηση πως ο Scott Ian θα λείψει από σειρά συναυλιών των Anthrax το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς επιθυμεί να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του, που περιμένει το πρώτο τους παιδί. Φαίνεται πως αυτή η εξέλιξη απογοήτευσε κάποιους fans των Anthrax και ο Scott Ian προέβη σε ανακοίνωση με λεπτομέρειες.

Πιο αναλυτικά, ο κιθαρίστας των Anthrax ανακοίνωσε πως θα λείψει από τις συναυλίες του διαστήματος 2 έως 16 Ιουλίου, κάτι που συμπίπτει με τη συμμετοχή της μπάντας σε φεστιβάλ της Ευρώπης. Παράλληλα, εξήγησε πως τα τριάντα χρόνια που βρίσκεται στις τάξεις των Anthrax έχει δώσει τα πάντα για το συγκρότημα και το είχε ως πρώτη προτεραιότητα της ζωής του, αλλά η επικείμενη γέννηση του παιδιού του είναι το σημαντικότερο πράγμα που θα συμβεί στη ζωή του.

Στη συνέχεια ο Scott Ian στήριξε τόσο τη δική του επιλογή, όσο και αυτήν του συγκροτήματος για τον προσωρινό αντικαταστάτη του, τον Andreas Kisser των Sepultura, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως οι συναυλίες των Anthrax με τον Kisser θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, που και ο ίδιος περιμένει. Τέλος, έκανε αναφορά και στο επικείμενο άλμπουμ των Αnthrax, το οποίο σηματοδοτεί τη δισκογραφική επιστροφή του Belladonna στο συγκρότημα, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με το μέχρι τώρα υλικό.
  • SHARE
  • TWEET