Η Marina And The Diamonds για πρώτη φορά στην Αθήνα

15/10/2012 @ 12:15
Η Marina And The Diamonds, η νέα μεγάλη σταρ της βρετανικής μουσικής, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία!

Marina And The Diamonds για πρώτη φορά στην Ελλάδα
19 Ιανουαρίου 2013 | Gagarin

Η ελληνικής καταγωγής Μαρίνα Λαμπρινή Διαμάντη (από πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουαλή), αν και μόλις 27 ετών, έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα πιο καυτά όνοματα της ποπ μουσικής παγκοσμίως!

Η ιδιαίτερη περσόνα της ως ποπ πριγκίπισσας που όμως έχει πολύ μυαλό και μεγάλη διάθεση για ειρωνεία, έχει κερδίσει το κοινό, αλλά και τους κριτικούς που την υποδέχτηκαν ως την ευρωπαϊκή απάντηση στην Gwen Stefani.

Ο πρώτος δίσκος της, "The Family Jewels", έγινε χρυσός στη Μεγάλη Βρετανία και της έφερε το βραβείο Best UK & Ireland Act στα MTV Europe Music Awards! Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή. Ο δεύτερος δίσκος της, "Electra Heart", που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2012, πήγε κατευθείαν στο Νο1 της Αγγλίας, ενώ ανέβηκε ψηλά στα charts και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες!

Πλέον είναι ένα παγκόσμιο όνομα και τόσο καυτή, ώστε να περιοδεύει με τους Coldplay, να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης και της Αμερικής και να απασχολεί διαρκώς τόσα τα μουσικά περιοδικά όσο τα περιοδικά μόδας. Η Marina είναι η πραγματική Primadonna της εποχής μας!

Η Marina And The Diamonds θα παρουσιάσει το show της για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 19 Ιανουαρίου στο Gagarin.

Εισιτήρια:
Πωλούνται προς 20 ευρώ στο www.ticketarena.gr και στο Tickethouse και τα Public.
Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται προς 24 ευρώ μόνο από το ταμείο του Gagarin.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Πληροφορίες: 210-9611118 και www.detoxevents.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET