Η μουσική των Phase σε ψηφιακό μυθιστόρημα

Η ελληνική μπάντα συμμετέχει με το τραγούδι "Remnants (Οf A Former Worry)"

02/07/2015 @ 10:35
Οι Phase είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμμετοχή τους με το τραγούδι "Remnants (Οf A Former Worry)" στην πρώτη ψηφιακή διαδραστική νουβέλα "H8 - How An Atomic Fart Saved The World".

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφική ομάδα 2Dans επέλεξε το "Remnants (Of A Former Worry)" μαζί με 25 τραγούδια άλλων καλλιτεχνών για να αποτελέσουν το μουσικό «ψηφιδωτό» το οποίο έχει ως στόχο να βελτιώσει την εμπειρία του αναγνώστη.

Τα 26 τραγούδια επιλέχθηκαν ανάμεσα από 4,000 καλλιτέχνες από 40 διαφορετικές χώρες. Το "Remnants (Of A Former Worry") προέρχεται από τον δεύτερο δίσκο των Phase με τίτλο "The Wait", ο οποίος κυκλοφόρησε το 2014.

Το πρωτοποριακό ψηφιακό μυθιστόρημα παντρεύει τη λογοτεχνία με τη μουσική και τα σκίτσα, τα οποία φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου για τη δουλειά του με τη Marvel Comics, Bill Sienkiewicz.

Πρόκειται για ένα δυστοπικό μυθιστόρημα με έντονα στοιχεία μαύρης κωμωδίας το οποίο ερευνά την πάλη μεταξύ αγάπης και μίσους.

Την πρώτη βδομάδα της κυκλοφορίας του στο BitTorrent πάνω από 700.000 άτομα κατέβασαν το ψηφιακό μυθιστόρημα.

Το e-book διατίθεται δωρεάν σε epub μορφή στον ακόλουθο σύνδεσμο.

To ελληνικό συγκρότημα με έδρα την Αγγλία θα δώσει μια συναυλία στο Brighton στις 11 Ιουλίου, ενώ είναι προγραμματισμένη άλλη μια εμφάνιση στις 29 Αυγούστου στο Nottingham.

Για περισσότερα νέα της μπάντας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.phase.gr.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET