Οι Heathen επιστρέφουν με νέο δίσκο έπειτα από μια δεκαετία

Ακούστε το πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο της ιστορικής μπάντας

26/06/2020 @ 16:46

Η θρυλική thrash metal μπάντα από το Bay Area, ανακοίνωσε την δισκογραφική της επιστροφή.

Ο νέος δίσκος των ιστορικών Heathen, ονόματι "Empire Of The Blind", αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Nuclear Blast στις 18 Σεπτεμβρίου.

Το άλμπουμ, πρώτο για την μπάντα έπειτα από το "The Evolution Of Chaos" του 2010, θα περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Gary Holt (Exodus, Slayer), Rick Hunolt (πρώην μέλος των Exodus) και Doug Piercy (πρώην μέλος των Heathen). To εξώφυλλο, είναι ξανά μια δημιουργία του Travis Smith (Overkill, Exhorder).

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single του δίσκου, "The Blight", που την βρίσκει να κινείται στο χαρακτηριστικό της ύφος.

Οι Heathen δήλωσαν για την επιστροφή τους:

«Μπορεί να μας πήρε δέκα χρόνια, αλλά επιστρέψαμε με νέο δίσκο! Και το καλό κρασί θέλει χρόνο ωρίμανσης! Όλοι στην μπάντα δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα. Ο Christopher "Zeuss" Harris (παραγωγός) πέτυχε τον ήχο που θέλαμε ενώ ο Travis Smith αποτύπωσε πλήρως την δυσοίωνη ατμόσφαιρα που οραματιστήκαμε με το εξώφυλλο.

Ξοδέψαμε ένα χρόνο για τον δίσκο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για το αποτέλεσμα. Το πρώτο single, "The Blight" είναι απλά η αρχή, ιδού η ακμάζουσα Αυτοκρατορία!».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το tracklist και το εξώφυλλο του "Empire Of The Blind":

1. This Rotting Sphere
2. The Blight
3. Empire Of The Blind
4. Dead And Gone
5. Sun In My Hand
6. Blood To Be Let
7. In Black
8. Shrine Of Apathy
9. Devour
10. A Fine Red Mist
11. The Gods Divide
12. Monument To Ruin

  • SHARE
  • TWEET