"Hard Rock Cafe" ξανά στην Αθήνα

Το Rocking.gr βρέθηκε στην... επανεκκίνηση του πρώτου αυθεντικού Hard Rock Cafe της Αθήνας

25/02/2015 @ 09:34
Επιστρέφει στη χώρα μας, μετά από μικρή απουσία, το "Hard Rock Cafe" με τα επίσημα εγκαίνια μέσα στον Νοέμβριο του 2015.

Τοποθετημένο στο Ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας (Αδριανού 52, σε ένα εξαιρετικό κτίριο) το διάσημο καφέ θα λειτουργήσει υπό τη διοίκηση της μητρικής εταιρείας "Hard Rock International", η οποία έδειξε να πιστεύει πραγματικά τις προοπτικές ανάπτυξης λόγω τουρισμού αλλά με κύριο στόχο τον ντόπιο πληθυσμό.

Από την 1η Απριλίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί το κατάστημα πώλησης αξεσουάρ, με το bar να ακολουθεί το καλοκαίρι του 2015 και το εστιατόριο τον Νοέμβριο, με εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας. «Το 900 τετραγωνικών μέτρων-διώροφο καφέ, με την εμβληματική διακόσμηση προσαρμόζει το ύφος του στην τοπική κληρονομιά και κουλτούρα. Το νέο Hard Rock Cafe μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του χώρο περισσότερα από 200 άτομα, ενώ ακόμη διαθέτει ένα ξεχωριστό μπαρ γεμάτο ζωή, μια μοναδική εσωτερική αυλή και ταράτσα, καθώς και το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ Rock shop –που είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει τον Απρίλιο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το Δελτίο Τύπου.

Ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής περιφέρειας, David Pellow (δεξιά στη φωτογραφία) ήταν παρών και μίλησε, με συνοδεία video, για τα 43 χρόνια της εταιρείας αλλά και για τους μεγάλους στόχους που έχουν και στη χώρα μας. Μας αποκάλυψε και δύο από τα πρώτα εκθέματα-memorabilia που θα κοσμήσουν τους τοίχους του αθηναϊκού καταστήματος: μία κιθάρα του Paul Stanley των Kiss και ένα καπέλο της Rihanna, με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα!

To Rocking.gr μίλησε με τον Μarc Carey, διευθυντή Marketing της εταιρείας, που μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν σιγά-σιγά.

«Έχουμε βρει το ιδανικό σημείο, στην καρδιά της Αθήνας και ανυπομονούμε να μυήσουμε και πάλι τους επισκέπτες μας στο Αμερικάνικο φαγητό και την rock n’ roll ατμόσφαιρα, αφουγκραζόμενοι την ελληνική κουλτούρα και την δυναμική Ελληνική μουσική σκηνή» τόνισε ο Pellow.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν ενθύμια, όργανα και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει και με την ελληνκή rock σκηνή. Παράλληλα, ο παγκόσμιος διαγωνισμός "Battle Of The Bands" θα διαξεχθεί από τη νέα περίοδο και στην Ελλάδα, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα συνεχή live εγχώριων συγκροτημάτων.

hardrockcafe
  • SHARE
  • TWEET