Γράφει ιστορία με το heavy metal single του ο Christopher Lee

Έσπασε δύο ρεκόρ του Billboard

30/12/2013 @ 10:33
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβριο, ο  θρυλικός ηθοποιός -και τα τελευταία χρόνια, metal τραγουδιστής- Christopher Lee, κυκλοφόρησε νέο single που φέρει τον τίτλο "A Heavy Metal Christmas Too". Περιλαμβάνει δύο τραγούδια, το "Jingle Hell" και το "My Way".

Το "Jingle Hell", συγκεκριμένα, έγραψε ιστορία με την είσοδό του στη θέση 22 του Billboard Hot 100. Με κλεισμένα τα 91 έτη ζωής, ο Christopher Lee γίνεται ο μεγαλύτερος σε ηλικία καλλιτέχνης που βγάζει hit single στο Billboard. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είναι και ο μεγαλύτερος εν ζωή καλλιτέχνης που έχει hit single αυτή την στιγμή. Ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ήταν ο Tony Bennet, ο οποίος είχε βγάλει το "Body And Soul" σε ηλικία 85 ετών, σε συνεργασία όμως με την μακαρίτισσα star Amy Winehouse, το 2011.

Εν τω μεταξύ, ο νέος metal δίσκος του Christopher Lee -και διάδοχος του φετινού "Charlemagne: The Omens Of Death"- ονομάζεται "Metal Knight". Βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής και θα βγει στα ράφια των δισκοπωλείων το 2015.

Ακούστε το "Jingle Hell" του Christopher Lee εδώ.
  • SHARE
  • TWEET