Gogol Bordello: Μίνι περιοδεία και συλλεκτική επανέκδοση για τα 10 χρόνια "Gypsy Punks"

Δυστυχώς, μόνο σε ΗΠΑ και Καναδά (προς το παρόν)

13/09/2015 @ 23:05
Τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του "Gypsy Punks: Underdog World Strike", του τέταρτου δίσκου τους που τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό, αποφάσισαν να γιορτάσουν οι Gogol Bordello.

Το «πάρτι γενεθλίων» θα κρατήσει τρεις εβδομάδες, μιας και θα έχει την μορφή μίνι περιοδείας με shows σε ΗΠΑ και Καναδά, όπου η πιο punk τσιγγάνικη μπάντα θα παρουσιάζει το άλμπουμ ολόκληρο ζωντανά, συνοδευόμενο πάντα από τις πιο αγαπημένες τους επιτυχίες.

Η μπάντα –με την πολύτιμη αρωγή των Jessica Hernandez & The Deltas και των Antemasque - υπόσχεται στους θαυμαστές της πως κάθε συναυλία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη φιέστα απ’ότι τους έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα, γι’αυτό και τους προτρέπουν να ...ασκηθούν όσο προλαβαίουν, μέχρι το πιο κοντινό τους live.

Κι επειδή κάτι μας λέει ότι οι φίλοι μας δεν θα μας ξεχάσουν, προετοιμαστείτε κι εσείς σιγά-σιγά για τον τυφώνα που θα έρθει κατά 'δώ μετά τον Νοέμβρη.

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, είναι ήδη διαθέσιμη η επετειακή επανέκδοση 3.000 αντιτύπων του "Gypsy Punks", σε hot pink βινύλιο, με ανάστροφου χρωματισμού artwork. Μπορείτε να το βρείτε εδώ με 18 δολάρια.

Όσο θα περιμένουμε νέες ημερομηνίες και χώρες να ανακοινωθούν, εσείς μπορείτε να θυμηθείτε την δισκοκριτική μας για τον ...«εορτάζοντα», αλλά και το tracklist του δίσκου:

1. Sally // 2. I Would Never Wanna Be Young Again // 3. Not A Crime // 4. Immigrant Punk // 5. 60 Revolutions // 6. Avenue B // 7. Dogs Were Barking // 8. Oh No // 9. Start Wearing Purple // 10. Think Locally, Fuck Globally // 11. Underdog World Strike // 12. Illumination // 13. Santa Marinella // 14. Undestructable // 15. Mishto!

Η συλλεκτική επανέκδοση σε βινύλιο

  • SHARE
  • TWEET