Γνωστά ονόματα του metal πρωταγωνιστούν σε ταινία για τη ζωή μίας Λατινοαμερικάνας πορνοστάρ

21/03/2013 @ 11:01
Ο frontman των Morbid Angel, David Vincent, θα πάρει μέρος σε ένα ξεχωριστό project, συμμετέχοντας σε μία ταινία που θα καταγράφει τη ζωή της Vanessa Del Rio, μίας Λατίνας πορνοστάρ η οποία έγινε ιδιαιτέρως διάσημη τις δεκαετίες '70 και '80.

Στην ταινία αυτή θα εμφανιστεί επίσης και ο Glenn Danzig αλλά και ο Michael Rooker, βασικός πρωταγωνιστής της σειράς "The Walking Dead", ο οποίος μάλιστα περιγράφει το φιλμ σαν το "Boogie Nights" να συναντά τον "Taxi Driver".

Σενάριο και σκηνοθεσία ανήκουν στον Thomas Mignone, έναν σκηνοθέτη που φημίζεται για τα video clip του, αλλά και την τελευταία του κινηματογραφική προσπάθεια, στην ταινία "On The Doll".

Το soundtrack θα επιμεληθεί o Max Cavalera των Soulfly μαζί με τον πρώην μπασίστα των Tool, Paul D'Amour.

«Με σκοπό να διατηρηθεί το καλλιτεχνικό όραμα του project», όπως λέει η ανακοίνωση, η ταινία βρίσκεται στο Indiegogo, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει χρηματικά για να βοηθήσει. Ο Vincent έχει δωρίσει πέντε υπογεγραμμένα "Demonator" ηλεκτρικά μπάσα για το σκοπό αυτό. Κάθε ένα από αυτά θα είναι υπογεγραμμένα από τον David Vincent αλλά και από την ίδια τη Vanessa del Rio.
  • SHARE
  • TWEET