Γιάννης Αγγελάκας 3 για δύο εμφανίσεις στην Κρήτη

25/05/2011 @ 09:33
Ο Γιάννης Αγγελάκας, με τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, στα μέσα Ιουνίου θα βρεθούν για δύο μοναδικές συναυλίες στην αγαπημένη τους Κρήτη. Θα εμφανιστούν την Τρίτη, 14 Ιουνίου, στο Θέατρο "Ερωφίλη" μέσα στο Κάστρο Φορτέτζα, στο Ρέθυμνο και στη συνέχεια την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, στο Θέατρο της "Τεχνόπολις", στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το τρίο, όπως πάντα, κυκλοφορεί καθιστό και αναλόγως σηκώνεται. Αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσηκώνει το κοινό στις ζωντανές του εμφανίσεις. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε live τους. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος ο Γιάννης Αγγελάκας στη συνέντευξη που έδωσε στο Rocking.gr, σχολιάζει «...νομίζω ότι το 3 είναι το πιο ενεργειακό από όλα τα σχήματα που έχω συνεργαστεί τελευταία. Δηλαδή, όπου η μουσική είναι καθαρά το μέσο για να μεταφέρεις ενέργεια, είναι πιο αιχμηρό...».

Ο Γιάννης Αγγελάκας δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με «ψυχή βαθιά», που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, «χωρίς κανόνες», καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα «αιρετικό» παραλήρημα.

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με τον Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.

Ο Γιάννης Αγγελάκας παρέα με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά θα βρίσκονται στην Κρήτη, στο Ρέθυμνο την Τρίτη, 14 Ιουνίου, και στο Ηράκλειο την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011, για να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα βασίζεται σε όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Ώρα έναρξης: 21:30.

Πληροφορίες εισιτηρίων

Το εισιτήριο κοστίζει 15 €.
Η προπώληση εισιτηρίων στο Ηράκλειο έχει ξεκινήσει.
Η προπώληση στο Ρέθυμνο θα ξεκινήσει σύντομα.

Σημεία προπώλησης Ηράκλειο Κρήτης
Ελευθερουδάκης: Οδός 1821 αρ. 10, τηλ .2810227500
Αεράκης: Δημοκρατίας 37, τηλ. 2810287008
Τεχνόπολις: Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET