Γεμάτο ...γυναικεία οπίσθια το νέο video clip των Mastodon

Ειρωνεύονται τα σημεία των καιρών οι Mastodon;

29/09/2014 @ 20:51
Οι Mastodon έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους video clip για το "The Motherload", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Το να σας πούμε ότι κυκλοφόρησε ακόμα ένα video clip γεμάτο ...τροφαντά οπίσθια όμορφων γυναικών σίγουρα δεν αποτελεί νέο. Εν έτει 2014, με ένα οποιοδήποτε ζάπινγκ στο MTV είναι βέβαιο πως το μάτι θα πέσει πάνω σε ένα τέτοιο μέσο προώθησης της σύγχρονης μουσικής. Το να είναι έτσι, όμως, ένα video clip των Mastodon ...αυτό σίγουρα είναι κάτι άξιο αναφοράς.

Από την άλλη μεριά, είναι γνωστό ότι οι Mastodon αρέσκονται στα ιδιόρρυθμα video clip που έχουν περίεργη και υφέρπουσα αίσθηση του χιούμορ. Παράδειγμα το έτερο video clip του δίσκου για το κομμάτι "High Road".

Σατιρίζουν, άραγε, τα μοντέρνα video των r'n'b, pop και hip-hop αστεριών της μουσικής βιομηχανίας ή χρησιμοποιούν τα ίδια μέσα με αυτούς για να κάνουν ντόρο; Ο καθένας το ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, το μόνο σίγουρο είναι πως μουσικά οι Mastodon συνεχίζουν να ξεχωρίζουν, ούτως ή άλλως.

Για τον φετινό δίσκο του συγκροτήματος, ο Χρήστος Καραδημήτρης έγραψε στην αντίστοιχη κριτική: «Περνώντας από θάλασσες, βουνά και ουρανούς, το σπουδαίο μουσικό ταξίδι των Mastodon φτάνει στον ήλιο και συνεχίζει να συναρπάζει».
  • SHARE
  • TWEET