Euro 2016: Η black metal... ισλανδική περιγραφή

Η περίφημη περιγραφή του Ισλανδού σπίκερ όπως oφείλει να είναι!

29/06/2016 @ 20:12

Οσοι παρακολουθείτε το Euro 2016, εκτός από την πορεία της Εθνικής Ισλανδίας, θα σας έκανε εντύπωση η φοβερή περιγραφή του Ισλανδού σπίκερ Guðmundur Benediktsson στο δεύτερο- και νικητήριο- γκολ της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Αυστρία στη φάση των ομίλων.

Κάποιοι τύποι πρόσθεσαν heavy κιθάρες και ντραμς, καθώς πίστεψαν (και μάλλον έχουν δίκιο) πως τα φωνητικά του σπίκερ ταιριάζουν απόλυτα για να δημιουργηθεί ένα black metal κομμάτι!

Ακούστε το από εδώ.

Για όσους ενδιαφέρονται, αυτή είναι η μετάφραση όσων έλεγε ο Ισλανδός σπίκερ (από το contra.gr): «Είναι όλα ανοιχτά! Ο Έλμαρ είναι μόνος εδώ. Είναι τρεις με δύο. Έμι! Μπαίνει στην περιοχή, μπαίνει στην περιοχή, Έμι... Ναι, ναι, ναι, ναι... κερδίζουμε! Είμαστε στους "16", περνάμε στους "16", κερδίζουμε την Αυστρία. Η φωνή χάθηκε, όμως δεν έχει σημασία. Προκριθήκαμε. Ο Τράουστασον σκόραρε. Ισλανδία δύο, Αυστρία ένα. Το σφύριγμα της λήξης ακούγεται και ποτέ ξανά δεν έχω νιώσει τόσο καλά. Ο Τράουστασον μας χάρισε την πρώτη νίκη μας. Δεν χάσαμε ποτέ, Μην το ξεχνάτε, δεν χάσαμε, όμως η πρώτη νίκη είναι γεγονός. Ισλανδία δύο, Αυστρία ένα. Ευχαριστούμε που ήρθες Αυστρία, ευχαριστούμε που ήρθες».

  • SHARE
  • TWEET