Επίσημη επιστροφή του Joey Belladonna στους Anthrax

11/05/2010 @ 04:39
Μετά τις φήμες που ήθελαν τον Joey Belladonna όλο και πιο κοντά σε μια επανένωση με τους Anthrax για την επερχόμενη περιοδεία τους, ανακοινώθηκε επίσημα πλέον, πως ο γνωστός τραγουδιστής είναι και πάλι μέλος της μπάντας.



Μάλιστα, ο Belladonna δεν θα αρκεστεί στο να περιοδεύσει με τους Anthrax στην "Big Four" περιοδεία τους και στο Sonisphere Festival, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί και στο επερχόμενο άλμπουμ τους.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος» δήλωσε ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian. «Ο Joey και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ ήρθαν να με δουν σε ένα κλαμπ που έπαιζα στη Νέα Υόρκη. Είχα χρόνια να τον δω, αλλά παρολα αυτά, όταν ήρθε να με συγχαρεί αγκαλιαστήκαμε κατευθείαν και ήταν σαν να μην χαθήκαμε ποτέ».

Ο ίδιος ο Belladonna είπε: «Είχα κρατήσει επαφή με τον Charlie (ντραμς) και τον Frank (μπάσο), και πρόσφατα έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζέρ τους, ο οποίος με ενημέρωσε πως όλοι με ήθελαν πίσω στο συγκρότημα. Κατενθουσιάστηκα με την ιδέα του να βρίσκομαι και πάλι πάνω στη σκηνή με τα παιδιά».

Να υπενθυμίσουμε πως στις 24 Ιουνίου οι Anthrax θα επισκεφτούν την Ελλάδα στα πλαίσια του Sonisphere Festival, παρέα με τους Metallica, Slayer, Megadeth και τους Mastodon, Bullet For My Valentine και Stone Sour.
  • SHARE
  • TWEET