«Επέστρεψε» στο σχολείο ο James Hetfield

31/05/2011 @ 11:54
Στο λύκειο που φοίτησε στην California βρέθηκε πρόσφατα ο James Hetfield, όχι φυσικά για να ξανακαθίσει στα θρανία, αλλά για να τιμηθεί και να εισαχθεί στο Hall Of Fame του σχολείου.

Ο frontman των Metallica, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, έβγαλε λόγο, στον οποίο αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα χρόνια ήταν για εκείνον τα χρόνια που φοίτησε στο λύκειο. Ο Hetfield εκείνη την εποχή ζούσε με το μεγαλύτερο αδερφό του, καθώς ο πατέρας τους τούς είχε παρατήσει και η μητέρα τους μόλις είχε πεθάνει. Αυτά τα γεγονότα τον οδήγησαν στην ενασχόληση με τη μουσική και την κιθάρα.

Στη συνέχεια ο Hetfield αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε με τον προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου του σχολείου. Όντας πιτσιρικάς, ο Hetfield είχε δύο όνειρα, ή να γίνει επαγγελματίας παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου ή να γίνει rock star. Όταν πήγε σε μια προπόνηση και ο προπονητής του τού επέβαλλε να κόψει το μαλλί του, γιατί αλλιώς θα τον έδιωχνε από την ομάδα, ο Hetfield αποφάσισε να αφήσει την ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου και να επικεντρωθεί στη μουσική. Στην ομιλία του, μάλιστα, έσπευσε να ευχαριστήσει τον προπονητή του που τον ώθησε, άθελα του, σε αυτή την απόφαση.
  • SHARE
  • TWEET