En' Oresi Festival, 5-7 Αυγούστου: Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα βουνά

22/07/2011 @ 08:51
Ο Δήμος Καρπενησίου και η Didi Music παρουσιάζουν:

«EN' ORESI» Festival
Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου
5, 6 & 7 Αυγούστου 2011

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα βουνά!

Με φόντο τη μαγική φύση του Καρπενησίου, το «En' Oresi» Festival, ένα φεστιβάλ με... ορεινό χαρακτήρα, θα φιλοξενηθεί για πρώτη χρονιά στις 5, 6 & 7 Αυγούστου στον καταπράσινο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

«Εν' Όρεσι» σημαίνει στα αρχαία ελληνικά «στα βουνά» και σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι ακριβώς να αναδείξει το φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι. Ο χώρος του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης, διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης, ενώ το πυκνό ελατόδασος που το περιστοιχίζει θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τους κατασκηνωτές του festival, αποδεικνύοντας ότι το Καρπενήσι είναι ιδανικός τόπος ξεκούρασης και διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου. Το «En' Oresi» Festival, με τη συνδρομή γνωστών ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Πυξ Λαξ και ο Σωκράτης Μάλαμας, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την πανέμορφη περιοχή του Καρπενησίου και να συμμετάσχουμε σε μία μοναδική γιορτή, όπου το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανά ημέρα ως εξής:

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011
 
Γιάννης Αγγελάκας 3
Δείτε πώς το σύνολο των τριών (Γιάννης Αγγελάκας, Ντίνος Σαδίκης, Στάθης Αραμπατζής), με όπλα μόνο τη φωνή, ένα μπαγλαμά και μία κιθάρα, μπορεί να κλέψει την παράσταση και να σε οδηγήσει σε ντελίριο!

Vlastur
Electro dub ethnic ήχοι με ambient αποχρώσεις από έναν καταξιωμένο Έλληνα μπασίστα!

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

Πυξ Λαξ
Οι «πρίγκηπες της Δυτικής όχθης», επτά χρόνια μετά τη διάλυσή τους, αποφάσισαν να έρθουν πάλι κοντά στους χιλιάδες οπαδούς τους και δίνουν περιορισμένο αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με αυτό τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθεί και πάλι μαζί αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο το ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά όλα τα χρόνια της απουσίας του. Μια μουσική γιορτή, που θα θυμηθεί τις καλύτερες στιγμές της πορείας των Πυξ Λαξ και που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και συνεργάτη τους, Μάνου Ξυδούς. Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ και στο Καρπενήσι για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Σωκράτης Μάλαμας
Κάθε συναυλία, ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοκλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με τη δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας. Στο τραγούδι θα τον συντροφεύει η  Μαρίνα Δακανάλη.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

11 ευρώ: Γενική είσοδος ανά ημέρα, αποκλειστικά για τους κατοίκους του Καρπενησίου.
15 ευρώ: Γενική είσοδος ανά ημέρα.
30 ευρώ: Εισιτήριο τριημέρου με δωρεάν camping.

Το camping μέσα στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου κοστίζει 5 ευρώ ανά ημέρα (για όσους δεν είναι κάτοχοι τριήμερου εισιτηρίου).

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210-3608366

Θεσσαλονίκη:
Musicland, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310-264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/24ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Καρπενήσι:
Αλκυόνη Travel Agency
Ευ Ζην - Active

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET