Έξι νέα ονόματα προστίθενται στο En Lefko Festival 2014

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

10/04/2014 @ 19:07
Με έξι νέες προσθήκες στο line-up ξεκινά επίσημα η προπώληση εισιτηρίων για το En Lefko festival 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου και το Σάββατο 21 Ιουνίου, στην «Τεχνόπολις» του Δ. Αθηναίων. Info: www.enlefkofestival.com

Το line-up διαμορφώνεται ως εξής:

20/06

Simple Minds
Karuan & Band
Mike Simonetti (Italians Do It Better)
Bottin
Egg Hell
+ more acts TBA

21/06

Boy George
Gramatik
Nick Waterhouse
Aeroplane
Alex Gopher
+ more acts TBA

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Μονοήμερα εισιτήρια από:
28 ευρώ (Προσφορά)
32 ευρώ (τιμή προπώλησης μετά την εξάντληση της προσφοράς και μέχρι 19/05)
35 ευρώ (τιμή προπώλησης από 20/05)

Διήμερα εισιτήρια από:
55 ευρώ (Προσφορά)
60 ευρώ (Κανονική τιμή διημέρου)

Εισιτήρια Ταμείου για την κάθε ημέρα του Φεστιβάλ:
38 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Public, Ιανός, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, καταστήματα Seven Spots, Τεχνόπολις Online: www.viva.gr - www.public.gr




Gramatik

Το ενδιαφέρον του Gramatik για την τεχνολογία φάνηκε από πολύ νωρίς. Στα τρία του χρόνια τον ανακάλυψε η μητέρα του κολλημένο στο ραδιόφωνο της μεγάλης του αδελφής να «τσεκάρει» κασέτες με αμερικάνικη funk, jazz, soul και blues μουσική. Τα tracks του εξαπλώθηκαν, το hype γύρω από το όνομά του μεγάλωσε, περιοδείες ακολούθησαν και πολύ σύντομα διαμόρφωσε, εισέβαλε στην αμερικάνικη μουσική αγορά, εξασφαλίζοντάς του και ένα δικό του label, αλλά και μια γερή εκπροσώπηση από μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, τη Live Nation.

Ο Gramatik πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής του δισκογραφικής, της Lowtemp και με το video "Bluestep" πρόσφερε στους fans του μια πρώτη γεύση για το τι πρέπει να περιμένουν. Στο video ο Gramatik συνδυάζει τα vibes των blues του '50 και του '60 με ένα μελωδικό, γκρουβάτο Dubstep beat και μας συστήνει ένα νέο, πρωτοποριακό μουσικό είδος, που θα κάνει πάταγο, και που ο ίδιος ονομάζει «Bluestep».

website | video link 1 | video link 2



Karuan & Band

Ευρύτερα γνωστός από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες "Chocolate Distance (Hypnotized)" και "Reflections Of A Poem" και ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό, o Karuan εμφανίζεται με την πενταμελή μπάντα του στο En Lefko Festival 2014. Ο Karuan έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ ("Dohuki Ballet" και "Pop Arif") στη Sunshine Enterprises, ενώ έχει γράψει μουσική για αναρίθμητες ταινίες και ντοκιμαντέρ, ανάμεσα στις οποίες και τη μουσική για την ταινία "For A Moment Freedom", του πολυβραβευμένου Ιρανού σκηνοθέτη Arash Riahi, η οποία προτάθηκε για Oscar καλύτερης μουσικής. Οι ζωντανές εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από την άκρως ενεργητική συμμετοχή του κοινού, όση ώρα οι αναγνωρίσιμες pop μελωδίες και η freestyle electronica υποκύπτουν στην κρυφή γοητεία της Ανατολής.

website | video link 1 | video link 2



Alex Gopher

Ένας από τους βασικούς δημιουργούς της γαλλικής house μουσικής. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Daft Punk, Air, κ.ά. Το κομμάτι του "The Child" είναι ένα από τα classic και αγαπημένα ραδιοφωνικά τραγούδια στην Ελλάδα. Με συμμετοχές σε σεμιναριακές συλλογές όπως "Superdiscount" και παραγωγές για soundtrack και video games όπως το GTA.

website | video link 1 | video link 2



Mike Simonetti (Italians Do It Better)

O Mike Simonetti ξεκίνησε ως υπεύθυνος για την ανεξάρτητη Troubleman Unlimited records με συγκροτήματα που την περασμένη δεκαετία χαρακτηριζόταν από τον noise rock, και post punk ήχο τους, και λίγο πριν κερδίσει τον τίτλο Best Label για το New York magazine το 2005, ίδρυσε την Italians Do It Better για να στεγάσει τους καλλιτέχνες με τον περισσότερο χορευτικό ήχο. Mε limited κυκλοφορίες, πολυσυζητημένα artworks και περιοδείες στην Ευρώπη και την Αμερική η Italians do it better καθόρισε τον νέο disco ήχο με συγκροτήματα όπως οι Glass Candy, Chromatics, Farah και Desire. Aπό το New Jersey και την underground disco σκηνή της Νέας Υόρκης, στο En Lefko Festival για μια νύχτα ο πολυπράγμων μουσικός, dj, παραγωγός και ιδρυτής δύο εκ των σημαντικότερων ανεξάρτητων label, Mike Simonetti.

website | video link 1 | video link 2



Bottin (Italians Do It Better / Eskimo)

Ο Ιταλός DJ και Παραγωγός, έχει κυκλοφορήσει τη μουσική του σε δισκογραφικές ορόσημα της ηλεκτρονικής disco και χορευτικής μουσικής σκηνής όπως οι Italians Do It Better, Eskimo, Tin και Bear Funk. Στη γενέτειρά του ασχολείται με την παραγωγή και τον ηχητικό σχεδιασμό, και οι συνεργασίες του συμπεριλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλους, τους Ιταλούς pop καλλιτέχνες Lucio Dalla και Sergio Caputo, καθώς και φεστιβάλ και πολιτιστικούς φορείς ανά τον κόσμο, όπως το δημιουργικό ερευνητικό κέντρο Fabrica της Benetton, το Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, τη Μπιενάλε μοντέρνου χορού της Βενετίας κ.ά. Στα set συνδυάζει τις space και italo disco με φουτουριστικούς και σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους.

website | video link 1 | video link 2

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET