«Είμαι ευτυχής που είμαστε όλοι μας ζωντανοί»

Ο πρώην ντράμερ των Guns N' Roses, Matt Sorum θυμάται τα άγρια χρόνια με την μπάντα

29/10/2015 @ 20:52
Σε μια νέα συνέντευξη, ο πρώην ντράμερ των Guns N' Roses, Matt Sorum ρωτήθηκε αν θα προτιμούσε τη σιγουριά μιας σταθερής μπάντας από τα "μεγάλα εγώ" που έκαναν κακό στους Guns N' Roses.

«Βλέπω μπάντες που είναι καλές, με έναν σωστό frontman, αλλά δεν έχουν αυτή τη βρώμικη rock n' roll αίσθηση που ζητάω. Δες τους Foo Fighters. Αγαπώ τον Dave Grohl αλλά στο τέλος της συναυλίας όλοι θα πουν "ωραία συναυλία ρε φίλε" αλλά σε όσες μπάντες ήμουν, κυρίως στους Guns, έφευγαν και έλεγαν "Παναγιά μου, τι ήταν αυτό!»

Μιλώντας για τα χρόνια του στους Guns N' Roses, o 54χρονος Aμερικανός δηλώνει πως όλα είναι μια θολούρα. «Ήταν σαν να έβλεπα κάποιου άλλου την ταινία. Αν έκανα μια ταινία για όσα κάναμε, πάλι δεν θα τα πίστευα. Ήμουν άραγε εκεί; (γελά) Ή απλά ήταν ένα σουρεαλιστικό όνειρο;»

Συνεχίζοντας θυμάται πως δεν έλεγχε τι συνέβαινε. «Απλά ήμουν παρών στην περιπέτεια. Ηταν τρομακτικά μερικές φορές. Απίστευτες καταστάσεις, με όλους χαρούμενους και την άλλη στιγμή, λιώμα. Κοιτάζω εκείνα τα χρόνια και απλά είμαι χαρούμενος που όλοι μας είμαστε ακόμα ζωντανοί».

Ο Sorum, αντικατέστησε τον Steven Adler και ηχογράφησε τα "Use Your Illusion I" και"Use Your Illusion II" το 1991 και το "The Spaghetti Incident" το 1994. Επαιξε βέβαια στην περιοδεία "Use Your Illusion", μία από τις μεγαλύτερες στη ιστορία, με 194 συναυλίες μέσα σε δυόμισι χρόνια.
  • SHARE
  • TWEET