Εγχειρίδιο επιβίωσης από τον... Ozzy Osbourne

28/06/2011 @ 11:24
Με μια πρώτη σκέψη, το να βασίσουμε την επιβίωσή μας σε συμβουλές του Ozzy Osbourne φαντάζει ειρωνικό, αλλά αν αναλογιστούμε το ότι, παρά την άστατη ζωή του, ο Ozzy παραμένει ζωντανός και ακμαίος, τότε δε μοιάζει και εκτός λογικής το βιβλίο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει.

Πρόκειται για ένα «εγχειρίδιο επιβίωσης», με τίτλο "Trust Me, I'm Dr. Ozzy: Advice From Rock's Ultimate Survivor", στο οποίο ο Ozzy έχει συλλέξει υλικό από τη στήλη που είχε στην εφημερίδα The Sunday Times, μέσω της οποίας απαντούσε σε αναγνώστες σε θέματα που είχαν να κάνουν με το πώς ξεφεύγει όλα αυτά τα χρόνια από το θάνατο.

Η συγκεκριμένη στήλη είχε προκαλέσει σάλο, καθώς θεωρήθηκε αδιανόητο ένας άνθρωπος σαν τον Osbourne να δίνει συμβουλές για τέτοια θέματα, όμως ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει πως η στήλη έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα αλλά και σκοπό να καταδείξει τα προβλήματα που δημιούργησαν σε αυτόν και στην οικογένειά του η άστατη ζωή του. Στην ίδια στήλη ο Ozzy είχε γράψει αστειευόμενος: «είμαι ένα ιατρικό θαύμα, όταν θα πεθάνω, θα δωρίσω το σώμα μου στο μουσείο φυσικής ιστορίας».

  • SHARE
  • TWEET