Έφυγε από την ζωή ο Jonathan Athon των Black Tusk

Υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από το ατύχημα που είχε με την μοτοσυκλέτα του

10/11/2014 @ 12:21
Έφυγε από την ζωή στα 32 του χρόνια ο μπασίστας και τραγουδιστής των swamp metallers Black Tusk, Jonathan Athon, υποκύπτοντας στα τραύματά του έπειτα από το ατύχημα που είχε με την μοτοσυκλέτα του.

Το δυστύχημα, όπως αποδείχθηκε, προέκυψε όταν ο Athon δεν μπόρεσε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο που παραβίασε στοπ. Η φίλη του Emily που ήταν συνεπιβάτης στην μηχανή τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά, και αναρρώνει.

Στην σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε εχθές στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook, αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:

«Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο Athon έφυγε από την ζωή το πρωί, υποκύπτοντας στα τραύματά του έπειτα από το ατύχημα που είχε με την μοτοσυκλέτα του. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι αντιμετώπιζε ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες που προέκυψαν αμέσως μετά το ατύχημα. Βρισκόταν σε κώμα και διατηρούνταν στην ζωή με την βοήθεια της μηχανικής υποστήριξης. Σύμφωνα με τις επιθυμίες του, αποσυνδέσαμε τον Athon από την μηχανική υποστήριξη, και τα όργανά του θα δοθούν για μεταμόσχευση. Το σώμα του θα αποτεφρωθεί και η κηδεία του προετοιμάζεται από την οικογένειά του και τους φίλους του στην Savannah της Georgia. Ήταν 32 ετών, θα μας λείψει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας αυτό το πολύ δύσκολο διάστημα, είναι κάτι που θα τον έκανε περήφανο.»

Εκτός από τις κριτικές των δύο τελευταίων τους full length δίσκων, "Taste The Sin" και "Set The Dial", στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε την ανταπόκριση από την εμφάνιση των Black Tusk τον περασμένο Ιούνιο στην Αθήνα, καθώς και μια συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει η μπάντα.

  • SHARE
  • TWEET