Δείτε σε πρώτη μετάδοση ένα νέο βίντεο των EF

Το split LP "Vayu" των EF/Tiny Fingers θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου

24/08/2016 @ 13:00

Οι Σουηδοί post-rockers EF σε συνεργασία με τους Ισραηλινούς Tiny Fingers, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν από κοινού το νέο split LP "Vayu" στις 23 Σεπτεμβρίου. Το Rocking.gr σας παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση ένα νέο δείγμα μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το κομμάτι "Hiraeth", το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο Niklas Astrom των EF σχολίασε σχετικά με το βίντεο: «Δεν θέλαμε να κάνουμε ένα τυπικό, μυστηριώδες, post-rock βίντεο όπου κάποιος περιφέρεται σε ένα δάσος σε εξαιρετικά αργή κίνηση, χωρίς κάποιον λόγο. Θέλαμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Κάτι πιο «ανορθόδοξο» - όσο ανορθόδοξη μπορεί να είναι μια ιστορία αγάπης. Οι στίχοι έχουν να κάνουν με ένα άτομο ιδιαίτερα προβληματισμένο, ερωτικά απογοητευμένο και μοναχικό. Ένα άτομο που πιστεύει ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερο μέρος χωρίς αυτόν μέσα του. Αυτό κι αν δείχνει πόνο στην καρδιά - έτσι δεν είναι; Θέλαμε να έχουμε δύο ανθρώπους, με διαφορετικές καταγωγές ώστε να επισημάνουμε ότι η αγάπη (και το πάθος) δεν έχουν όρια. Και το βίντεο αναμεταδίσει τα «πάνω» και τα «κάτω» τους - το σκοτάδι και το φως μέσα σε μια σχέση. Το ρομαντικό πάθος και τη «ραγισμένη» καρδιά - κάτι το οποίο όλοι μπορεί να βιώσουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας.»

Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Eric Ivar Persson. Ο Niklas Astrom σχολίασε: «Ο Eric είναι σχετικά νέος στον χώρο. Δεν τον είχαμε ακουστά μέχρι που σκηνοθέτησε και γύρισε ένα πολύ ωραίο βίντεο χαμηλού κόστους για κάποιους φίλους μας σε μια electro μπάντα, τους DNKL. Μας άρεσε ιδιαίτερα η αισθητική των τυπικών '90s σουηδικών ταινιών μικρού μήκους - αλλά με έναν πιο cool και παιχνιδιάρικο τρόπο. Και μας άρεσε ο τρόπος που κινηματογράφησε αυτό το σύντομο φιλμ, χρησιμοποιώντας όμορφες εικόνες από την πατρίδα μας, Malmo, και ειδικά φίλτρα, ώστε να δημιουργήσει μια ζεστή και όμορφη αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα.»

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το tracklist, τη σύνθεση των EF και το εξώφυλλο του δίσκου:

Tracklist (EF):
1. Hiraeth
2. Sju
3. 11 Shots & A Sudden Death

Tracklist (Tiny Fingers):
1. Dust
2. Sanhedrin

Line-up (EF):
Niklas Astrom
Thomas Torsson
Daniel Ohman
Erik Gustafsson
Emanuel Ohlsson

EF Vayu

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

facebook.com/efmusic
pelagic-records.com
facebook.com/pelagicrecords

Preorder links:
Vinyl: pelagic-records.com/?p=9201
CD: pelagic-records.com/?p=9246
Bundle: pelagic-records.com/?p=9328

  • SHARE
  • TWEET