Δωρεάν συναυλία από τους U2

29/10/2009 @ 11:38
Μετά τη μετάδοση της συναυλίας στην Καλιφόρνια ζωντανά στο YouTube, οι U2 προγραμματίζουν την δωρεάν εμφάνιση τους στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, στο Βερολίνο.





Η συναυλία θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου και αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων για τα είκοσι χρόνια από την πτώση του Τείχους της Γερμανίας. Ο μάνατζερ του συγκροτήματος Paul McGuinness δήλωσε στον επίσημο δικτυακό τόπο του συγκροτήματος: «Η συναυλία θα λάβει χώρα σε ένα ιστορικό σημείο, ακριβώς 20 χρόνια από τότε που έπεσε το τείχος. Θα είναι συγκλονιστική εμπειρία πιστεύω. Στο παρελθόν οι U2 έχουν παίξει σε πολλά περίεργα και ταυτόχρονα ενδιαφέροντα σημεία, αλλά αυτή η συναυλία αποτελεί και ένα φιλόδοξο μήνυμα.»

Αποσπάσματα από την συναυλία θα μεταδίδονται ζωντανά και στα Ευρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία του MTV, που θα γίνονται ταυτόχρονα στην O2 Arena του Βερολίνου.

Όσοι από εσάς θέλουν να παρακολουθήσουν την συναυλία από κοντά, η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τον δικτυακό τόπο των U2  στην διεύθυνση http://www.u2.com/news/title/historic-performance-at-berlins-brandenburg-gate

  • SHARE
  • TWEET