Νέα video από Dream Theater, FKA Twigs, Voivod και Skunk Anansie

Οι Καναδοί και οι Βρετανοί αποκάλυψαν νέα singles ενώ οι Αμερικανοί και η avant-pop μουσικός οπτικοποίησαν συνθέσεις από τους πρόσφατους δίσκους τους

27/01/2022 @ 13:59

Οι Voivod έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip για την ομότιτλη σύνθεση μέσα από το πολυαναμενόμενο "Synchro Anarchy". To κομμάτι, είναι το τρίτο single μέσα από τον διάδοχο του εξαιρετικού "The Wake", διαδεχόμενο τα "Planet Eaters" και "Paranormalium".

Οι Dream Theater ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες της επικείμενης περιοδείας τους μαζί με τους Tesseract τον προσεχή Απρίλιο, και συνόδευσαν την είδηση με την αποκάλυψη του video για το κομμάτι "Transcending Time", το οποίο περιέχεται στο πρόσφατο, ποιοτικό "A View From The Top Of The World", που αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2021.

Η Βρετανίδα avant-pop καλλιτέχνιδα FKA Twigs, στα πλαίσια της προώθησης του πρόσφατου mixtape της, "Caprisongs", που κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα το clip για το κομμάτι της "Jealousy", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η μουσικός είχε αποκαλύψει το video του "Meta Angel", που επίσης περιέχεται στο πρόσφατο άλμπουμ. Σημειώνεται πως πέραν του προαναφερθέντος mixtape, η συνθέτρια έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους, το εξαιρετικό "LP1" του 2014 και το "Magdalene" του 2019.

Οι Skunk Anansie αποκάλυψαν ένα ολοκαίνουριο single, το οποίο προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα περιέχεται στον διάδοχο του προ εξαετίας "Anarchytecture". Πρόκειται για το οργισμένο "Piggy", του οποίου το παραστατικό lyric video μπορείτε να δείτε εδώ. Με αυτή τη σύνθεση, το γνωστό για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, brit rock σχήμα στρέφει τα πυρά του προς την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για τη διαχείριση της πανδημίας.

  • SHARE
  • TWEET