O Donald Trump «ενώνει» τους White Stripes και στέλνει τον Ulrich στη Δανία!

Οι δηλώσεις εναντίον του υποψήφιου Πλανητάρχη αυξάνονται συνεχώς

05/10/2016 @ 11:00

Οι White Stripes με κοινή δήλωσή τους επιτίθενται στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump, σχετικά με την χρήση του "Seven Nation Army" σε video της καμπάνιας του.

Στην ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook όπως και σε αυτή της δισκογραφικής του Jack White, Third man records, αυτός και η Meg White αναφέρουν πως οι  White Stripes «θέλουν να δηλώσουν πέρα κάθε αμφισβήτησης πως δεν έχουν καμία σχέση με το video και δηλώνουν αηδιασμένοι με την παράνομη χρήση του τραγουδιού».

Παραμένει ωστόσο αδιευκρίνιστο σε ποιο video αναφέρονται οι White Stripes.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στα Μέσα της Δανίας, o Lars Ulrich είπε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην γενέτειρά του αν εκλεγεί ο Trump. «Πληρώνω τους φόρους μου στις ΗΠΑ, αλλά έχω ακόμα το δανέζικο διαβατήριό μου. Είμαι ακόμα 100% πολίτης της Δανίας και ναι, αν τα πράγματα γίνουν χάλια, ίσως μετακομίσω».


Παράλληλα, υπάρχoυν και αυτοί που υποστηρίζουν τον Donald Trump. Ο πρώην τραγουδιστής των Judas Priest, Tim "Ripper" Owens, δήλωσε πως ίσως ο Trump είναι αυτός που χρειάζεται η χώρα του. «Ολοι ψάχνουν κάτι διαφορετικό. ΟΚ, ο Donald Trump είναι μαλάκας, αλλά μάλλον είναι ο μαλάκας που χρειάζεται η Αμερική! Είναι κακό που καταλήξαμε με αυτούς τους δύο (εννοεί και την Hilary Clinton) και εγώ είμαι στη μέση...»

  • SHARE
  • TWEET