O Bill Ward θέλει νέο άλμπουμ με τους Black Sabbath

Το ιδρυτικό μέλος του θρυλικού σχήματος εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία του για μια νέα κυκλοφορία

08/10/2021 @ 13:53

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Black Sabbath, Bill Ward, εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία του να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ με το θρυλικό συγκρότημα.

Μιλώντας στο Metro, o Ward, που αποχώρησε από το συγκρότημα το 2012, δεν διατύπωσε απλώς την θέλησή του για μια καινούρια κυκλοφορία με το σχήμα, που αποσύρθηκε επίσημα το 2017, αλλά αποκάλυψε πως συζήτησε την ιδέα και με μέλη από το management της μπάντας:

«Ο σημαντικότερος ισχυρισμός που μπορώ να διατυπώσω και να επιμείνω σε αυτόν, είναι αυτός της ηχογράφησης ενός νέου δίσκου. Όχι κάτι απαραίτητα live, επειδή βλέπω ρεαλιστικά τις δυνατότητές μου. O τρόπος που παίζω τύμπανα το καθιστά πιο δύσκολο όσο μεγαλώνω.

Δεν έχω μιλήσει στους υπόλοιπους για αυτό, αλλά έχω συζητήσει την ιδέα με άτομα από το management της μπάντας. Αυτο το ενδεχόμενο είναι κάτι που μπορώ να πραγματοποιήσω, ακόμη και υπό συνθήκες πανδημίας. Μπορώ να ηχογραφήσω τα μέρη μου στο στούντιό μου στο Los Angeles. Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος ως προς μια τέτοια μέθοδο».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Metro, οι Osbourne και Iommi έχουν επίσης εκφραστεί θετικά για το ενδεχόμενο επανένωσης, ενώ ο Ward αποκάλυψε επίσης πως διατηρεί επαφές με τους πρώην συνοδοιπόρους του.

Δείτε επίσης:

Ο Bill Ward δηλώνει πως δεν μπορεί να οδηγήσει τους Black Sabbath επί σκηνής

Iommi: «Αρκετά απίθανο να ανέβουμε στην σκηνή ξανά με τους Black Sabbath»

Οι Black Sabbath επανασυνδέονται με τον Bill Ward για… ένα ακόμα Grammy

  • SHARE
  • TWEET