Διαθέσιμο το νέο single των The Shins, "Simple Song"

11/01/2012 @ 10:01
Από τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012 οι Shins προσφέρουν δωρεάν μετάδοση του "Simple Song", του πρώτου single από το πολύ-αναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ τους, "Port Of Morrow", στο TheShins.com. Για να το ακούσετε τώρα μπείτε στο simplesong.theshins.com.

Σε συνέχεια του Grammy-υποψηφίου το 2007 και χρυσό "Wincing The Night Away", το "Port Of Morrow" θα κυκλοφορήσεις στις 19 Μαρτίου από την Aural Apothecary του James Mercer και την Columbia Records.

Οι ηλεκτρονικές προ-παραγγελίες του "Port Of Morrow" θα περιέχουν το πρώτο single "Simple Song" από τις 10 Ιανουαρίου. Οι iTunes προ-παραγγελίες θα περιλαμβάνουν επίσης και το  όχι-LP b-side "Pariah King" μετά την κυκλοφορία.

Το "Port Of Morrow" ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και στο Portland το 2011 με τον Mercer να είναι υπεύθυνος για τα στιχουργικά καθήκοντα, για τα βασικά φωνητικά, την κιθάρα, τα κρουστά και τα πλήκτρα. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Greg Kurstin, που επίσης βοήθησε στην κιθάρα και το μπάσο πολλών τραγουδιών και η μίξη έγινε από τον Rich Costey. Άλλοι μουσικοί του άλμπουμ είναι οι Joe Plummer, Janet Weiss, Dave Hernandez, Marty Crandall, Eric D. Johnson, Ron Lewis και Nik Freitas. Το εξώφυλλο του άλμπουμ δημιουργήθηκε από τον Jacob Escobedo.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET