Διασκευή Megadeth στο επόμενο single των Nightwish

06/11/2004 @ 08:12
Το "Kuolema Tekee Taiteilijan" θα είναι το επόμενο single των Φινλανδών Nightwish. Το κομμάτι προέρχεται από το πρόσφατα κυκλοφορηθέν album "Once", που αποτελεί σίγουρα την πιο εμπορική δουλειά του συγκροτήματος. Το single θα βρίσκεται στα καταστήματα της Φινλανδίας από τις 24 Νοεμβρίου. Εκτός βέβαια από το ομώνυμο, στο single θα υπάρχει το "Creek Mary's Blood", αλλά και μια διασκευή στο "Symphony Of Destruction" των Megadeth. Η Nuclear Blast πάντως σκοπεύει να κυκλοφορήσει το single υπό τον τίτλο "Death Makes An Artist" κάπου μέσα στο Φεβρουάριο. Τα bonus κομμάτια θα είναι τα ίδια με αυτά της Φινλανδικής έκδοσης, με μόνη διαφορά ένα επιπλέον animated video του ομώνυμου κομματιού.


Σε άλλα νέα τώρα, έτοιμο είναι σχεδόν και το πρώτο single της Tarja Turunen, τραγουδίστριας του group. Το single θα λέγεται "Yden Enkelin Unelma" και θα αποτελείται από δύο παραδοσιακά Φινλανδικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Πρόκειται για τα "En Etsi Valtaa, Loistoa" και "Kun Joulu On".

Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, η συνεργασία της Turunen με τον Martin Kesici, νικητή του περσινού "Star Search", θα βρίσκεται στο δεύτερο album του Kesici, ενώ το κομμάτι, "Leaving You For Me", θα κυκλοφορήσει και ως single στις 31 Ιανουαρίου, περιλαμβάνοντας ακόμα το promotional video του track.
  • SHARE
  • TWEET