Δελτίο Τύπου: Οι Black Label Society στην Ελλάδα

Όλες οι λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

10/03/2015 @ 16:54
Black Label Society
Παρασκευή 24 Ιουλίου στο TerraVibe
Σάββατο 25 Ιουλίου στο Fix Factory Of Sound

Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Terravibe και το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Fix Factory of Sound τα decibelόμετρα θα πάρουν φωτιά και οι εγκαταστάσεις των δύο συναυλιακών χώρων θα τεστάρουν τις αντοχές τους. Οι Black Label Society επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο βραδιές που θα θυμόμαστε για καιρό!

Οι θιασώτες της Black Label αρμάδας του Zakk Wylde περίμεναν καιρό την επανεμφάνιση του επί ελληνικού εδάφους ειδικά μετά τον τελευταίο καταπληκτικό δίσκο του συγκροτήματος, "Catacombs Of The Black Vatican".

Κάπου στο 1998, όντας βασικός κιθαρίστας του Ozzy Osbourne ο κύριος Wylde αποφάσισε να διοχετεύσει το μουσικό του ταλέντο σε ένα προσωπικό σχήμα με τους οπαδούς ανά τον κόσμο να υψώνουν ψηλά τα ποτήρια τους γεμάτα Bourbon! "Sonic Brew" το δισκογραφικό ντεμπούτο των Black Label Society, με την τριλογία που ακολούθησε ("Stronger Than Death", "1919 Eternal" & "The Blessed Hellride") να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μια από τις πιο heavy στην ιστορία της μουσικής.

Παραδίδοντας μαθήματα riffολογίας και πυρπολώντας κιθάρες με τα solo του ο Zakk Wylde ανάγκασε τον Metal πλανήτη να υποκλιθεί μπροστά του και τους Metalheads να ορκίζονται αιώνια πίστη στα μούσια του. Το skull που συνόδευε το artwork του group έγινε σήμα κατατεθέν για τους οπαδούς των Black Label Society, που άνετα μπορούν να διεκδικήσουν το βραβείο του πιο φανατικού κοινού στον κόσμο.

Ο Ζakk και η θορυβώδης παρέα του συνέχισαν να κυκλοφορούν εξαιρετικούς δίσκους, με πιο πρόσφατο το "Catacombs Of The Black Vatican" χωρίς καμία έκπτωση σε ποιότητα, ουσία και εμπνευσμένα riffs!

«Aν θες τη γνώμη μου, η μόνη διαφορά του τελευταίου δίσκου με τους προηγούμενους 8 ή 9, είναι οι τίτλοι των τραγουδιών», δια στόματος Zakk Wylde. Παρασκευή 24 Ιουλίου λοιπόν στο TerraVibe και Σάββατο 25 Ιουλίου στο Fix Factory of Sound οι Black Label Society σε δύο μοναδικές εμφανίσεις, αντάξιες του ονόματος τους!

Προπώληση:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 24 ευρώ,
Στην δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 26 ευρώ,
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 28 ευρώ.
Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133
Θεσσαλονίκη:
Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET