Brian Tatler (Diamond Head): «Στους Metallica χρωστάμε την τωρινή μας ύπαρξη»

10/03/2011 @ 16:12
Ο κιθαρίστας των θρυλικών Diamond Head, Brian Tatler, σε συνέντευξη που έδωσε στο Bravewords μίλησε μεταξύ άλλων για τους Metallica και το παρολίγον project του με τον Dave Mustaine των Megadeth.

«Ο Dave ντρέπεται να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί μου, λόγω του ότι δεν ευδοκίμησε τελικά το project που είχαμε στα σκαριά το 2002, όταν κι έπαθε το ατύχημα στο χέρι του. Διέλυσε τους Megadeth, πούλησε κιθάρες κι ενισχυτές όταν έμαθε πως μπορεί να μην ξαναπαίξει ποτέ. Ήταν ένα μεγάλο σοκ γι' αυτόν και τον καταλαβαίνω. Αν με πάρει τηλέφωνο για να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση, δε θα πω όχι».

Όσον αφορά, δε, τους Metallica τόνισε: «Χωρίς τους Metallica δεν θα ήμασταν ακόμα εδώ και σίγουρα δε θα είχαμε επανενωθεί. Μας έδωσαν νέα ζωή με το να διασκευάζουν τραγούδια μας και να ανφέρουν το όνομα της μπάντας. Χωρίς το "Am I Evil" πιθανώς να ζούσα ακόμα με τη μητέρα μου, να μην είχα αγοράσει ακόμα δικό μου σπίτι. Θεωρώ πως ο κόσμος θα έπρεπε να ξέρει τους Diamond Head, μιας και είμαστε 35 χρόνια στη μουσική σκηνή, από την άλλη όμως υπάρχουν εκατομμύρια νέοι που δε μας γνωρίζουν και ο μόνος τρόπος να μας μάθουν είναι μέσω των Metallica».
  • SHARE
  • TWEET