Brian Johnson: Τα πιο απλά riff του κόσμου είναι αυτά που γράφονται δυσκολότερα

15/05/2009 @ 03:16
Τελικά και οι μουσικοί αντιδρούν κάποια στιγμή στα σχόλια των δημοσιογράφων. «Πάντα ήμασταν εύκολος στόχος για τους δημοσιογράφους, γιατί ο Angus φορούσε μαθητική στολή και γιατί τα riff μας ήταν "εύκολα"», σχολιάζει ο Brian Johnson σε πρόσφατη συνέντευξη των AC/DC, για να δώσει μετά μια... πληρωμένη απάντηση.

«Αυτό όμως είναι λάθος. Ξεχνούν φαίνεται πως τα πιο απλά riff του κόσμου είναι αυτά που γράφονται δυσκολότερα. Το "Highway To Hell" φερ' ειπείν ακούγεται εύκολο, αλλά αν ρωτήσεις έναν κιθαρίστα θα σου πει πως είναι πολύ δύσκολο να το γράψεις και ακόμα πιο δύσκολο να το συνδυάσεις με άλλα και να φτιάχνεις πάντα κάτι νέο και φρέσκο».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Angus Young για να τονίσει την εξαιρετική συνεργασία που είχαν με τον παραγωγό Brendan O' Brien, ο οποίος προσπάθησε «να κάνει τους AC/DC να ακούγονται κλασικοί, αλλά και φρέσκοι. Ήθελε να πάρει τον ήχο του "Highway To Hell", να τον διατηρήσει αλλά και να τον ανανεώσει, πράγμα που αποτελούσε και για εμάς πάντοτε μια πρόκληση».

Οι AC/DC θα εμφανιστούν στην Αθήνα στις 28 Μαΐου.
  • SHARE
  • TWEET