Best Of με νέα κομμάτια από τους Bon Jovi

06/07/2010 @ 16:13
Σύμφωνα με συνέντευξη του κιθαρίστα των Bon Jovi, Richie Sambora, το συγκρότημα σκοπεύει τα Χριστούγεννα να κυκλοφορήσει μία νέα best of συλλογή, στην οποία μάλιστα θα περιλαμβάνονται και πέντε καινούργια κομμάτια.



Η συλλογή αυτή επρόκειτο να βγει μετά το “Lost Highway” (2008), όμως τελικά η κυκλοφορία της αναβλήθηκε, ενώ τα νέα κομμάτια που είχαν γράψει ο Jon Bon Jovi με τον Sambora για αυτή, κατέληξαν τελικά στο περσινό “The Circle”.

Αν εξαιρέσουμε το “Tokyo Road: Best Of Bon Jovi”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2001 αποκλειστικά στην Ιαπωνία, η νέα συλλογή θα είναι ουσιαστικά η δεύτερη που κυκλοφορούν οι Bon Jovi, μετά το “Cross Road” του 1994. Στο “Cross Road” είχαν χρησιμοποιηθεί δύο νέες τότε συνθέσεις, το “Always” και “Someday I’ll Be Saturday Night”.

Λογικά η επερχόμενη αυτή κυκλοφορία θα καλύπτει την περίοδο του συγκροτήματος από το “These Days” του 1995, μέχρι και σήμερα.

Τη συνέντευξη του Sambora, στην οποία ο ίδιος επιβεβαιώνει πως το συγκρότημα θα βρεθεί και πάλι το καλοκαίρι του 2011 στην Ευρώπη, μπορείτε να δείτε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET