Best Of δίσκος από τους Anvil

29/07/2011 @ 09:42
Οι Anvil αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσω της The End Records ένα best of δίσκο με τίτλο "Monument Of Metal: The Very Best Of Anvil", που θα αποτελείται από 19 τραγούδια.

«Η διαδικασία επιλογής των τραγουδιών υπήρξε πολύ δύσκολη για εμάς, ειδικά από τη στιγμή που μετράμε 30 χρόνια μουσικής ιστορίας και αγαπάμε όλους τους δίσκους μας. Ελπίζω να αποτελέσει ένα καλό πρώτο δείγμα για τους καινούργιους οπαδούς μας, αλλά να το απολαύσουν εξίσου και οι γνώστες που μας ακολουθούν από τα πρώτα βήματα της καριέρας μας», ήταν τα λόγια του κιθαρίστα/τραγουδιστή των Anvil, Steve "Lips" Kudlow.

Track listing:

01. "Metal On Metal" (Re-Record From "This Is Thirteen" 2009 / originally from "Metal On Metal", 1982)
02. "Winged Assassins" (Re-Record, originally From "Forged In Fire", 1983)
03. "666" (From "This Is Thirteen", 2009)
04. "Thumbhang" (From "This Is Thirteen", 2009)
05. "School Love" (Re-Record, originally from "Hard 'N' Heavy", 1981)
06. "Heat Sink" (From "Metal On Metal", 1982)
07. "March Of The Crabs" (instrumental) (From "Metal On Metal", 1982)
08. "Plenty Of Power" (From "Plenty Of Power", 2001)
09. "Mothra" (From "Metal On Metal", 1982)
10. "Sins Of The Flesh" (From "Worth The Weight", 1992)
11. "Jackhammer" (live) (From "Past And Present; Live In Concert", 1989)
12. "Juggernaut Of Justice" (From "Juggernaut Of Justice", 2011)
13. "No One To Follow" (From "Absolutely No Alternative", 1997)
14. "Mad Dog" (From "Strength Of Steel", 1997)
15. "Bottom Feeder" (From "Back To Basics", 2004)
16. "Race Against Time" (From "Still Going Strong", 2002)
17. "American Refugee" (From "This Is Thirteen", 2007)
18. "Fire In The Night" (From "Pound For Pound", 1988)
19. "Park That Truck" (From "Speed Of Sound", 1999)