Πέθανε ο πρώην κιθαρίστας των Anvil και Overkill, Sebastian Marino

Οι δηλώσεις του Lips και των Νεοϋρκέζων thrashers

03/01/2023 @ 17:21

Έφυγε από την ζωή τη Πρωτοχρονιά σε ηλικία 57 ετών, προδομένος από την καρδιά του, ο κιθαρίστας Sebastian Marino.

Ήταν ευρύτερα γνωστός για την συμμετοχή του στους Anvil και τους Overkill.

Στους θρυλικούς Καναδούς heavy/speed metallers αντικατέστησε τον Dave Allison το 1989 και συμμετείχε στο "Worth Τhe Weight" του 1991.

Αποχωρώντας από τους Anvil, εντάχθηκε στους σπουδαίους Νεοϋρκέζους thrashers μαζί με τον συνεργάτη του στους Ramrod, Joe Comeau (Liege Lord,  Annihilator, Tad Morose,  Duskmachine).

Με τους Overkill κυκλοφόρησαν μέχρι το 1999 τα άλμπουμ "The Killing Kind", "From The Underground And Below" και "Necroshine".

Σε σχετική του δήλωση, ο Lips αναφέρει τα εξής:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του φίλου μου Sebastian Marino. Ο Seby ήταν ένας αγαπημένος φίλος και θα μου λείψει πολύ! Το "Worth The Weight" ήταν ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο άλμπουμ για τους Anvil και θα κρατήσει τον Seby ζωντανό στην ιστορία μας για πάντα! RIP Sebastian Marino.»

Από την πλευρά τους, Overkill σημειώνουν:

«Με βαριά καρδιά θρηνούμε τον θάνατο του καλού μας φίλου και σπουδαίου μουσικού, Sebastian Marino. Ο Seb ήταν ατού στο στούντιο, αλλά και στη σκηνή με τις τρεις κυκλοφορίες που έκανε μαζί μας. Το πιο σημαντικό, ήταν ένας σπουδαίος φίλος, ο οποίος παρέμεινε ένας σπουδαίος φίλος και εκτός συγκροτήματος. Ο κόσμος της μουσικής έχασε έναν από τους καλούς.»

  • SHARE
  • TWEET