«Βάλτε το στο μυαλό σας. Κανείς δεν είναι ασφαλής»

Ο Lemmy χαρακτηρίζει δειλούς τους τρομοκράτες του Παρισιού και δηλώνει πως θα έπαιζαν στο Bataclan αν η αστυνομία το επέτρεπε

23/11/2015 @ 17:43
Σε συνέντευξή του στην Γερμανική τηλεόραση, ο Lemmy χαρακτήρισε «μαλάκες και δειλούς» τους τρομοκράτες που έσπειραν το θάνατο πριν 10 μέρες στο Παρίσι.

«Oι τύποι είναι ηλίθιοι. Για ποιό λόγο να το κάνεις; Νομίζεις πως είναι ηρωϊκό να σκοτώνεις αθώους; Μαλάκες και δειλοί». Ο frontman των Motorhead, οι οποίοι θα έπαιζαν την επόμενη μέρα στο Bataclan, είπε πως θα την έκαναν την συναυλία, εάν η αστυνομία το επέτρεπε. Διαβάστε τα κυριότερα σημεία όσων δήλωσε:

«Moυ πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί και σε δική μας συναυλία. Εχουμε παίξει ένα σωρό φορές στο Bataclan».

«Θα παίζαμε ξανά, αλλά βέβαια δεν μας άφησαν, η συναυλία μας ήταν προγραμματισμένη την επόμενη μέρα. Και βέβαια θα ανέβαινα στη σκηνή. Αν σε σταματήσουν, τότε οι τρομοκράτες έχουν ήδη νικήσει. Δεν ακυρώσαμε εμείς, αλλά η αστυνομία».

«Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ευάλωτοι. Πουθενά δεν υπάρχει ασφάλεια. Οι πάντες έχουν μια εμμονή με την ασφάλεια, αλλά βάλτε το στο μυαλό σας. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Προσπαθήστε για το καλύτερο όσο είστε εδώ. Αύριο, μπορεί να μην είστε».

«Είναι πόλεμος πλέον, πως αλλιώς να το πεις. Σαν το Pearl Harbor σε μια πόλη. Κάτι τύποι με όπλα που σκότωσαν 137 ανθρώπους. Πώς αλλιώς να το πεις;»
  • SHARE
  • TWEET