Την αποχώρηση του από τους Pain Of Salvation ανακοίνωσε ο Johan Hallgren

Από τον Χρήστο Καραδημήτρη, 24/10/2011 @ 11:55
Μετά από 13 χρόνια στους Pain Of Salvation, ο κιθαρίστας τους, Johan Hallgren, αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα.

Η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος του frontman της μπάντας, Daniel Gildenlow, ο οποίος τόνισε πως οι λόγοι αποχώρησης του Hallgren είναι οικογενειακοί.

«O Johan Hallgren αφήνει το συγκρότημα. Μετά από 13 χρόνια στη μπάντα, ο Johan αποφάσισε να αφήσει τους Pain Of Salvation για να αφοσιωθεί στη γυναίκα και την κόρη του. Δεν εγκαταλείπει γενικώς τη μουσική, έχει σχέδια να ασχοληθεί με τη μουσική με έναν τρόπο που θα του επιτρέψει να μείνει σπίτι με την οικογένειά του, στη Σουηδία. Αυτό σημαίνει πως η επερχόμενη περιοδεία του συγκροτήματος μαζί με τους Opeth το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο θα είναι η τελευταία του. Γι' αυτό λοιπόν, αν ξέρετε κάποιον που τραγουδά και παίζει κιθάρα καλύτερα από βασικά οποιονδήποτε άλλον, στείλτε τον (ή την) να μας συναντήσει, μπορεί να έχουμε μερικά πράγματα να πούμε».

Η δήλωση του Hallgren ήταν η εξής:

«Αποχωρώ από το συγκρότημα με συναισθήματα χαράς και λύπης. Πρέπει να μείνω κοντά στην κόρη μου αλλά και στο παιδί που περιμένουμε, θα είναι η μεγαλύτερη έννοια μου μαζί με τη γυναίκα μου. Θα μου λείψει κάθε ένας που γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια και η μπάντα θα συνεχίσει να έχει μία ζεστή θέση στην καρδιά μου. Επομένως, να φέρεστε στον εαυτό σας και στους γύρω σας με σεβασμό και να μείνετε με τους Pain Of Salvation, το σπουδαιότερο συγκρότημα στον πλανήτη! Λυπάμαι αν σας απογοητεύω, μου λείπετε ήδη!».
  • SHARE
  • TWEET