Αποχώρησαν από τους Nevermore οι Jeff Loomis και Van Williams

27/04/2011 @ 12:31
Δεν έχουμε εξακριβώσει αν οφείλεται στην περισυλλογή που συνδυάζουν μερικοί με τις ημέρες του Πάσχα, αλλά κάτι έγινε και προκύπτουν μαζικές αποχωρήσεις μελών από τα συγκροτήματά τους, και μάλιστα σημαντικών στελεχών.

Στα πλαίσια αυτά, και πέραν από κάθε υποψία, παρελθόν από τους Nevermore αποτελούν ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης Jeff Loomis καθώς και ο drummer Van Williams.

Σε ανακοίνωσε που αναρτήθηκε από τα δύο -πρώην πλέον- μέλη αναφέρονται τα εξής:

«Σε μια κοινή απόφαση, οι Jeff Loomis και Van Williams αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τους Nevermore. Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τους δρόμους μας με το group. Λόγω εσωτερικών προστριβών και συνεχόμενων προβλημάτων με τη μπάντα, θεωρούμε πως είναι ώρα να προχωρήσουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς ανά τον κόσμο για τα χρόνια αγάπης, υποστήριξης και ενθουσιασμού. Δεν ήταν εύκολο απόφαση, αλλά πολύ απαραίτητη σε αυτό το σημείο, μακάρι να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί μια μέρα κάπου στο χρόνο».

Οι δύο τους αποτελούσαν μέλη από την αρχή της μπάντας και όλοι οι οπαδοί του συγκροτήματος αναρωτιούνται αν η ταυτότητα του συγκροτήματος θα παραμείνει η ίδια χωρίς αυτούς. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Nevermore ακύρωσαν την επερχόμενη περιοδεία με τους Symphony X, ενώ περισσότερες πληροφορίες και εξελίξεις αναμένονται σχετικά σύντομα.
  • SHARE
  • TWEET