Αποκλειστικό: Ο Adam Wakeman ρίχνει φως στις συναυλίες των Black Sabbath και Ozzy & Friends

09/05/2012 @ 12:08
Με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ των Headspace, "I Am Anonymous", από την Inside Out, ο Adam Wakeman, ηγέτης και πληκτράς της μπάντας παραχώρησε συνέντευξη στο Rocking.gr.

O Adam Wakeman είναι γιος του θρυλικού Rick Wakeman των Yes, ενώ παράλληλα εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί μόνιμο συνεργάτη και μέλος της μπάντας του Ozzy Osbourne, καθώς επίσης και των Black Sabbath.

Ερωτηθείς από τον συντάκτη Κώστα Πολύζο για την επικείμενη περιοδεία των Ozzy And Friends, την τελευταία στάση της περιοδείας των οποίων θα αποτελέσει η Μαλακάσα και το Terra Vibe, διέψευσε τα -προ λίγου καιρού- λεγόμενα του Zakk Wylde, σύμφωνα με τα οποία ο Slash θα ανέβαινε στη σκηνή μόνο για το "Paranoid", αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «πρόκεται για μια συναυλία όπου πολύς κόσμος θα ανεβοκατεβαίνει στη σκηνή». Ως εκ τούτου, ο Slash αναμένεται να εμφανιστεί σε περισσότερα τραγούδια επί σκηνής.

Όσο αφορά στους Black Sabbath, ανέφερε πως σήμερα (9 Μαΐου) ξεκινούν οι πρόβες της μπάντας εν όψει των δυο προγραμματισμένων εμφανίσεών της σε Download Festival (το Rocking.gr θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει το σημαντικό αυτό γεγονός) και Lollapalooza, καθώς επίσης και για το warm up show που θα δώσουν σε λίγες μέρες στη γενέτειρα του συγκροτήματος, το Birnigham.

Παρόλα αυτά ανέφερε πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει ποιος drummer θα βρίσκεται στο στούντιο μαζί τους, ελπίζοντας πως αυτός θα είναι ο Bill Ward.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του Tony Iommi, επισημαίνοντας πως πάει καλύτερα, κρατώντας όμως κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο έτοιμος είναι να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των συναυλιών.

Περισσότερα στην συνέντευξη που θα δημοσιευθεί σε λίγες μέρες στο site μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ozzy And Friends θα εμφανιστούν την 1η Ιουλίου στο Terra Vibe, στο Rockwave Festival.
  • SHARE
  • TWEET