Αναταραχές στην Ταϊλάνδη μετά από ακύρωση εμφάνισης των Deftones

18/02/2011 @ 10:11
Ταραχές ξέσπασαν την Τρίτη το βράδυ στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όταν οπαδοί των Deftones δημιούργησαν επεισόδια λόγω ακύρωσης της συναυλίας της μπάντας.

Η προκαθορισμένη ώρα έναρξης της συναυλίας ήταν στις 20:00, όμως περίπου στις 21:30 οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την ακύρωση της λόγω «ηλεκτρικών προβλημάτων» και ζήτησαν από τον κόσμο να αποχωρήσει.

Στη συνέχεια χιλιάδες απογοητευμένοι οπαδοί εγκατέλειψαν το χώρο, όμως κάποιες εκατοντάδες από αυτούς «άρχισαν να πετούν μπουκάλια στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, να σπάνε παράθυρα, να καταστρέφουν και να καίνε διαφημιστικά περίπτερα στον περιβάλλοντα χώρο», όπως δήλωσε ο αστυνομικός Tawatchai Jongyingcharoen.

Την επόμενη μέρα, οι Deftones δημοσίευσαν μία απολογία στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

«Λόγω τοπικών ηλεκτρικών προβλημάτων που απειλούσαν την ασφάλεια του συγκροτήματος και των οπαδών του, οι Deftones αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη χθεσινοβραδινή εμφάνισή τους στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη στον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Ταϊλάνδη στο κοντινό μέλλον. Πληροφορίες για την επιστροφή χρημάτων θα ανακοινωθούν σύντομα».


  • SHARE
  • TWEET