Ανασταίνεται η original μπάντα του Dio;

09/05/2012 @ 11:19
Ο πρώην κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Dio, Vivian Campbell, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να «αναστήσει» το αρχικό line-up, με τον Andy Freeman στα φωνητικά.

Τα υπόλοιπα μέλη που θα συμμετάσχουν μαζί του είναι οι Vinny Appice στα drums, Jimmy Bain στο μπάσο και Claude Schnell στα πλήκτρα. Σχετικά με τον Freeman, ο Campbell είπε ότι «είναι ένας φοβερός τραγουδιστής που μπορεί να αποδώσει φόρο τιμής στον Dio. Ο Andy δεν είναι Ronnie, αλλά μπορεί να φέρει τη δική του εκδοχή των φωνητικών.»

Ο Campbell (επίσης των Def Leppard και των Thin Lizzy) πάντα έλεγε ότι ήταν περήφανος για τη δουλειά του στους πρώτους τρεις δίσκους του Dio, αλλά ο μεγάλος κοντός δεν τα πήγαινε καλά μαζί του, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο, όπου λέει ότι ...ελπίζει να πεθάνει.

Μάλιστα, ο Campbell είχε δηλώσει απαθής όταν είχε μάθει το θάνατο του θρυλικού τραγουδιστή. Μεταξύ των άλλων, είχε πει τότε: «Δεν είχαμε ποτέ καλή σχέση, πέρα από τη μουσική. Αυτή μας είχε φέρει κοντά. Δυσκολευόμασταν πολύ να επικοινωνήσουμε. Δεν είχα κανένα λόγο να επικοινωνήσω μαζί του απ' όταν με απέλυσε»
  • SHARE
  • TWEET