Ανακοίνωση των Dream Theater σχετικά με την αποχώρηση Portnoy

10/09/2010 @ 12:21
Λίγες  μόλις ώρες μετά την ξαφνική αποχώρηση του Mike Portnoy από τις τάξεις των Dream Theater, το συγκρότημα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

«Σε όλους τους πιστούς μας οπαδούς και φίλους: Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε πως ο Mike Portnoy, ο επί τόσα χρόνια drummer και φίλος, αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Dream Theater.

O Mike σήμαινε τα πάντα για εμάς, επαγγελματικά, μουσικά και προσωπικά, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία: Ο Mike ήταν μία τεράστια δύναμη ανάμεσα στη μπάντα.

Παρότι είναι αλήθεια πως ο Mike επιλέγει να ακολουθήσει άλλες προκλήσεις, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε πως οι Dream Theater θα συνεχίσουν να κινούνται μπροστά, με την ίδια ένταση - και την ίδια μουσική παράδοση - την οποία όλοι βοηθήσατε στο να γίνει τόσο επιτυχημένη, κάνοντάς μας πραγματικά ευτυχισμένους.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Όπως είχαμε προγραμματίσει, θα ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις του νέου μας album τον Ιανουάριο του 2011 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πλήρης παγκόσμια περιοδεία.



«The Spirit Carries On»

Όλοι μας στους Dream Theater ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά καλή συνέχεια στο Mike και ό,τι καλύτερο στο μουσικό του ταξίδι. Είχαμε μία μακρά και βαρυσήμαντη καριέρα μαζί. Ελπίζουμε πραγματικά να βρει ό,τι ακριβώς ψάχνει και την ευτυχία που του αξίζει. Θα μας λείψει».
  • SHARE
  • TWEET