Ανακατατάξεις στο στρατόπεδο των Sound Of Contact

Τον Απρίλιο το ντεμπούτο της νέας σύνθεσης του συγκροτήματος

09/01/2014 @ 10:24
Παρελθόν από τις τάξεις των progressive rockers Sound Of Contact αποτελεί ο κιμπορντίστας Dave Kerzner, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε το συγκρότημα.

«Προς όλους τους οπαδούς και τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε κάποια πολύ σημαντική είδηση να μοιραστούμε μαζί σας. Ο Simon, ο Matt και ο Dave αποφάσισαν να χωρίσουν μουσικά τους δρόμους τους.

Ο Simon και ο Matt θα συνεχίσουν ως Sound Of Contact, ενώ ο Dave θα επικεντρωθεί στην εταιρεία του Sonic Reality και τα δικά του μουσικά project.

Ο Simon, ο Matt και ο Dave θέλουν να διαβεβαιώσουν τους οπαδούς ότι αυτή είναι μια φιλική διάσπαση και ενώ εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα για μελλοντική συνεργασία μεταξύ τους, οι Sound Of Contact θα συνεχίσουν φέτος τις ζωντανές εμφανίσεις με νέα σύνθεση.

Πρόκειται να έχουμε μια συναρπαστική νέα χρονιά και όλοι εκτιμούμε την αγάπη σας και την συνεχή υποστήριξή σας!

Sound Of Contact και ομάδα Lightyears»

Η νέα σύνθεση του συγκροτήματος αναμένεται να πραγματοποιήσει το συναυλιακό της ντεμπούτο τον ερχόμενο Απρίλιο στα πλαίσια του The Moody Blues Cruise και του Cruise To The Edge.

Οι Sound Of Contact, στους οποίους συμμετέχει ο γιος του Phill Collins, Simon, κυκλοφόρησαν πέρυσι το εξαιρετικό ντεμπούτο τους άλμπουμ "Dimensionaut" μέσω της Inside Out.
  • SHARE
  • TWEET