Αλλαγή χώρου διεξαγωγής για τη συναυλία των Thirty Seconds To Mars στην Αθήνα

31/05/2011 @ 14:30
Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση που ακολούθησε την ανακοίνωση της συναυλίας των Thirty Seconds To Mars και με δεδομένα τα στοιχεία της δυναμικής προπώλησης, η απόφαση ήταν μονόδρομος και πλέον η πιο δυναμική μπάντα του πλανήτη θα μας παρουσιάσει το εκρηκτικό της show, την Τετάρτη, 6 Ιουλίου σε νέο χώρο, την Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.

Η μεταφορά της μεγαλειώδους αυτής παραγωγής από το Γουδί στην Πλατεία Νερού κρίθηκε παραπάνω από αναγκαία, μιας και η ιδιαίτερα θερμή υποδοχή του κοινού, με βάση την προπώληση των εισιτηρίων, ωθεί τη διεξαγωγή της σε νέο, μεγαλύτερο χώρο. Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ισχύουν κανονικά, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στα γνωστά σημεία και θα ισχύουν τα ίδια εισιτήρια, με τις ίδιες τιμές για οποιαδήποτε κατηγορία.

Η Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, λόγω της τοποθεσίας και της αρχιτεκτονικής της, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία, για το εκπληκτικό show που θα μας παρουσιάσουν οι Thirty Seconds To Mars.

Είναι ένας ξεχωριστός, άνετα προσβάσιμος χώρος, από οποιαδήποτε σημείο της Αθήνας. Εξυπηρετείται από το Τραμ και αρκετά δρομολόγια λεωφορείων, ενώ έχει μεγάλο πάρκινγκ χωρητικότητας 2.500 αυτοκινήτων. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην πανέμορφη Μαρίνα Φαλήρου και το Ιστορικό Θωρηκτό Αβέρωφ.



Thirty Seconds To Mars
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Opening act: Marsheaux

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία στην ατζέντα μας.
  • SHARE
  • TWEET