Αλλαγή χώρου διεξαγωγής για την συναυλία των Orquesta Buena Vista Social Club

Η συναυλία μετατίθεται από το γήπεδο Σπόρτινγκ στο Βοτανικός Live Stage

21/10/2013 @ 19:01
Βασικό χαρακτηριστικό της συναυλίας των Orquesta Buena Vista Social Club ft. Omara Portuondo & Eliades Ochoa είναι η επαφή τους με το κοινό με στόχο τη δημιουργία ενός εκρηκτικού latin ρυθμού που παρασύρει ακόμη και τους πιο διστακτικούς στο χορό.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της παραπάνω συναυλίας η αποδοχή της από τον κόσμο ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα εισιτήρια στην κατηγορία Αρένα στο γήπεδο Σπόρτινγκ και να μην υπάρχει πλέον η δυνατότητα λόγω των περιορισμών του χώρου να ικανοποιήσουμε την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό.

Για τους παραπάνω λόγους η διοργανώτρια εταιρία μεταφέρει τη συναυλία των Orquesta Buena Vista Social Club ft. Omara Portuondo & Eliades Ochoa σε μεγαλύτερο χώρο και πιο συγκεκριμένα στο Βοτανικός Live Stage (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Είσοδος από Κασσάνδρας 19).

Τονίζεται ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία που έχουν ήδη προπωληθεί ισχύουν και για τον νέο χώρο διεξαγωγής (οι διαβαθμίσεις και οι τιμές βρίσκονται στο αναλυτικό δελτίο Τύπου της συναυλίας).

Orquesta Buena Vista Social Club Ft. Omara Portuondo & Eliades Ochoa
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 20:00 μ.μ.
Βοτανικός Live Stage (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Είσοδος από Κασσάνδρας 19)

Διότι οι Orquesta Buena Vista Social Club είναι... εμπειρία και όχι απλά μια ακόμη συναυλία!

Orquesta Buena Vista Social Club @ Athens

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET