Θα είναι ο Alice Cooper ο νέος Βρετανός Πρωθυπουργός;

Ή μήπως, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ;

15/07/2016 @ 11:34

Ο Alice Cooper έδωσε στην δημοσιότητα μια νέα εκδοχή της κλασικής του επιτυχίας "Elected" και ταυτόχρονα, ανακοίνωσε και την υποψηφιότητά του για την θέση του ...Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας!

Το "Elected" ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά ως μέρος του δίσκου "Billion Dollar Babies" του 1972, αλλά η εκσυγχρονισμένη εκδοχή του λέγεται ότι είναι «μια ολοκαίνουρια ματιά σε μια ολοκαίνουρια μάχη».

Το δελτίο τύπου που συνοδεύει την επανακυκλοφορία σημειώνει: «Ο Alice Cooper βαρέθηκε τις ρητορείες – την λασπολογία – την φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης. Φυλάσσοντας το φίδι του στο κλουβί του και την γκιλοτίνα στην αποθήκη, βάζει τους ανθρώπους πάνω από την καριέρα. Ο Alice Cooper θέλει να εκλεγεί ('wants to be Elected')».

«Δεν έχει να κάνει μόνο με την ατημέλητη ομορφιά, τα μακριά, ανέμελα μαλλιά και την κολασμένη προφορά – ο Alice Cooper έχει πρόγραμμα που μπορεί να καλύψει κάθε ψηφοφόρο. Καλεί τους Αμερικανούς συμπολίτες του, τους Βρετανούς φίλους του και όλους εκείνους που έχουν απογοητευτεί με τους ηγέτες τους, να ενταχθούν στις τάξεις του Ξέφρενου Κόμματος ('Wild Party').»

Ο Alice δηλώνει σχετικά με την υποψηφιότητά του: «Γιατί όχι εμένα; Έχω μπλουζάκια να πουλήσω».

Οι rock προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος –μεταξύ άλλων- περιλαμβάνουν:

•    Την επανάκαμψη του Brian Johnson στους AC/DC
•    Την μετονομασία του Big Ben σε "Big Lemmy"
•    Την απαγόρευση των selfie «εκτός της προγραμματισμένης Εθνικής Ημέρας Selfie»
•    Ένα φίδι σε κάθε πιθάρι.

«Αυτοί οι δύσκολοι καιροί αποζητούν ένα ταραγμένο μυαλό ('These troubled times call for a troubled mind')», συνεχίζει το γεμάτο χιούμορ δελτίο τύπου.

Ο shock rocker ηγείται παρόμοιας καμπάνιας και στην Αμερική, αλλά εκεί θέτει υποψηφιότητα για την Προεδρία.

Ακούστε και αγοράστε την νέα, επικαιροποιημένη εκδοχή του "Elected" εδώ – αλλα και φτιάξτε πανό με την φωτογραφία σας στηρίζοντας ενεργά την υποψηφιότητα Cooper ή απλώς, περιηγηθείτε στο απολαυστικό micro-site.

  • SHARE
  • TWEET